Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over VOORDELEN EN PRESTATIES VAN PVC-HITTEkrimpfolie
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

VOORDELEN EN PRESTATIES VAN PVC-HITTEkrimpfolie

2023-03-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over VOORDELEN EN PRESTATIES VAN PVC-HITTEkrimpfolie

 

Pvc-de krimpfoliezak is de het meest meestal gebruikte hitte krimpt materiaal in hitte - verzegel verpakking. Door hete lucht die blazen, kan de hoogst transparante hittekrimpfolie strak aan de oppervlakte van het punt worden vastgemaakt, waarbij de productrang wordt verbeterd, stofdicht en vochtbestendig, en het punt wordt gemaakt een nieuw en perfect verpakkingseffect voorstellen.

 

Voordelen van hittekrimpfolie

Makkelijk te gebruiken en hoog rendement: wegens het gebruik van groene en milieuvriendelijke van de rekfilm en pre-rek technologie, is het vrij arbeidsbesparend om, zonder de behoefte aan speciale verpakkende machines en speciale verpakkende plaatsen te gebruiken.

Bij hetzelfde gewicht, is de lengte van elk broodje van deze milieuvriendelijke rekfilm meer dan tweemaal de lengte van elk broodje van gewone rekfilm, die de frequentie van veranderende filmbroodjes tijdens verpakking en ook sparen kosten in vervoer, verpakking en distributie kan verminderen.

wegens de unieke eigenschappen van pvc (regendicht, vuurvast, antistatisch, gemakkelijk te vormen) en de lage input en de hoge output van pvc, wordt het wijd gebruikt in de de bouwmaterialenindustrie en verpakkingsindustrie.

Hitte - de inkrimpbare film heeft hoge transparantie, polijst het goed en inkrimping. Hoog tarief en hoge kenmerken.

 

 

Voordelen en Prestaties van pvc-Hittekrimpfolie

 

Voorzichtigheid voor het maken

Pvc-de de productiekrimpfolie van de krimpfoliefabriek, pvc-krimpfolieleveranciers adviseert dat u aandacht aan de volgende punten besteedt.

1. Het matrijzenhoofd moet worden schoongemaakt en geen gebrand plastiek moet in het vallen. Als het blote oog het kan vinden, moet het onmiddellijk worden verwijderd.

2, de document buis moeten worden gericht, niet lang of kort.

3、 zijn zorgvuldig niet om in botsing te komen wanneer verpakking, veroorzakend kwaliteitsproblemen zoals gebarsten randen en hoeken.

4、 minimaliseren de verschijning van oppervlakterimpels en witte strakke lijnen in het midden vermijden beïnvloedend de schoonheid.

5, besnoeiingsranden keurig, het ongelijke uitrekken zich van de film kunnen niet als geëindigd worden verscheept - producten.

 

Voordelen en Prestaties van pvc-Hittekrimpfolie

 

Pvc-membraan hoofdeigenschappen

①Mechanische eigenschappen: sterk, lichtgewicht, duurzaam, bestand kras.

②Chemische eigenschappen: atmosferische weerstand, het chemische en biologische testen, isolerende eigenschappen, weerstand, hitteisolatie, lawaaivermindering.

③Andere fysische eigenschappen: waterdicht, luchtdicht olie-bewijs. Kan in stijve of zachte, transparante of ondoorzichtige producten op verzoek worden gevouwen; hoge frequentielassen of hitte die - verzegelen; gemakkelijk te kleuren en te drukken.

④Verwerkingsprestaties: makkelijk te gebruiken alle verwerkingstechnieken in huidige plastic verwerking. Zoals injectie het vormen, uitdrijving, ring het vormen, het kalanderen, het rotatie vormen, het met een laag bedekken, enz.

 

Voordelen en Prestaties van pvc-Hittekrimpfolie

 

Verpakkingsontwerp

Met de ontwikkeling van de krimpfoliemarkt die, wordt de homogenisatie van krimpfolieproducten meer en meer duidelijk, en de verschillen tussen de krimpfolie door diverse krimpfoliefabrikanten worden geproduceerd worden kleiner en kleiner. Daarom kunnen meer inspanningen bij krimpfolie de verpakking het productthema benadrukken en consumenten aantrekken. In de gesegmenteerde krimpfoliemarkt, wijst het ontwerp van pvc-krimpfolie dat de marktvraag naar verschillende types van krimpfolie ontmoet de marketing van een fabrikant op de capaciteit.

Met het algemene gebruik van pvc-krimpfolie in het dagelijkse leven, zouden de fabrikanten aan de vereisten van eenvoud, praktisch aspect, milieubescherming en milieubescherming van bij het begin van verpakkingsontwerp moeten voldoen. Waarbij koolstofemissies worden verminderd en duurzame economische ontwikkeling wordt bereikt. Met het algemene gebruik van pvc-krimpfolie in het dagelijkse leven, zouden de fabrikanten aan de vereisten van eenvoud, praktisch aspect, milieubescherming en milieubescherming vanaf het begin van verpakkingsontwerp moeten voldoen.

 

 

Gelieve te volgen HYF om meer informatie over krimpfolie te krijgen, hebben wij PLA-ook film en PETG-film voor verkoop.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.