Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over VOORDELEN VAN FLEXIBELE FILM
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

VOORDELEN VAN FLEXIBELE FILM

2023-02-02

Het laatste nieuws van het bedrijf over VOORDELEN VAN FLEXIBELE FILM

Het gebruik van flexibele films groeit in bijna elke industrie, en de ondernemingen kunnen van hen meer dan ooit profiteren. Hier zijn vijf redenen waarom het de moeite waard is kiezend.

 

Flexible Film

 

flexibele films

 

 

1. Klantgericht

 

De flexibele films worden geworven voor hun capaciteit dat aan de details van het product worden moet aangepast die worden verpakt. Ongeacht vorm, grootte, of visuele behoeften, geeft de oplossing u de flexibiliteit om uw verpakking aan uw unieke specificaties en marktdoelstellingen aan te passen.

De aanpassingselementen breiden zich ook tot visuele attributen, met inbegrip van duidelijkheid uit, polijsten, en geschiktheid tot drukken. Het staat u toe om uw product en merk op een opvallende manier echt te demonstreren. Sommige krimpfolieformuleringen zijn ideaal voor de verpakking van vlees of bevroren voedsel omdat zij de barrière versterken om mist of vochtigheidsoverdracht te verminderen.

 

2. Opnieuw te gebruiken

 

Aangezien de consumenten meer en meer naar opties streven die groter gemak aanbieden, trekken de opnieuw te gebruiken zakken meer kansen voor verkoop aan. Het verbetert verder het marktberoep.

 

3. Veelzijdig

 

De veelzijdigheid van verpakkingsoplossingen is zeer belangrijk. De flexibele verpakkende films worden ontworpen met talrijke productvereisten en praktische aspecten in mening. Er zijn opties die aan duurzaamheid en scheurweerstand, veilige distributie en opslag, versheid en voedselveiligheid, en bescherming tegen milieufactoren zoals temperatuur, licht, vochtigheid, en gas voorrang geven. De flexibele filmshulp breidt de houdbaarheid van bederfelijke punten uit en kan de geur van pakketinhoud maskeren.

 

4. Milieuvriendelijk

 

Aangezien de duurzaamheid voor consument verpakte goederen (CPG) ondernemingen van elke mogelijke omvang meer en meer belangrijk wordt, is het kritiek om verpakkingsmaterialen te gebruiken die duurzaamheids aan normen voldoen. De inspanningen zijn aan de gang om een composteerbaar, biologisch afbreekbaar plastic alternatief met een spanwijdte met lange levensuur, en recyclability, duurzaamheid tot stand te brengen, en de afvalvermindering verbonden aan flexibele filmopties kan het beroep van producten tot consumenten verhogen.

 

5. Economische voordelen

 

Omdat een flexibele film aan de specifieke afmetingen van uw product kan worden aangepast, is er geen behoefte om meer materiaal te gebruiken dan absoluut noodzakelijk is. Het kan met uw goederen in overeenstemming zijn en hogere een product-aan-pakket verhouding verstrekken, die het potentieel heeft om uw productiekosten te drukken. Het flexibele gebruik van flexibele verpakkende films kan helpen uw verpakkend systeem vereenvoudigen, bijvoorbeeld door de kosten te elimineren om te etiketteren of af te dekken.

Bovendien kan het gebruiken van de film van uitstekende kwaliteit de behoefte aan extra verpakkende elementen zoals golfpallets, en de overeenkomstige kosten drukken.

 

Zo, klaar om flexibele film in uw zaken te gebruiken? Contacteer ons wanneer voor een vrij citaat.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.