Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HET KOPEN VAN GIDS VOOR PVC-KRIMPFOLIE
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

HET KOPEN VAN GIDS VOOR PVC-KRIMPFOLIE

2023-04-03

Het laatste nieuws van het bedrijf over HET KOPEN VAN GIDS VOOR PVC-KRIMPFOLIE

Pvc-de krimpfolie is een populair verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt om diverse producten, met inbegrip van voedselpunten, consumptiegoederen, en industrieproducten te verpakken en te beschermen. Het is een type van thermoplastisch polymeer dat zachte en plooibare wanneer verwarmd wordt en kan worden uitgerekt en worden gevormd om de vorm van het punt te passen die worden verpakt. Pvc-de krimpfolie wordt algemeen gebruikt voor zijn duurzaamheid, duidelijkheid, en kosteneffectiviteit. Hier is een het kopen gids voor pvc-krimpfolie om u te helpen het juiste type voor uw behoeften kiezen.

 

Maatdikte

De maatdikte van pvc-krimpfolie verwijst naar zijn dikte en in mils (thousandths van een duim) gemeten. Een hogere maatdikte wijst op een dikkere en duurzamere film. De dikte van pvc-krimpfolie kan zich van 40 tot 100 uitstrekken meet, met 60 meet het zijn het meest meestal gebruikt. Dikker de film, sterker is het en beter het kan het punt beschermen die worden verpakt. Nochtans, zijn de dikkere films ook minder flexibel en moeilijker te behandelen. Voor de meeste toepassingen, volstaat de krimpfolie van 60 maatpvc, maar u zou het type van product moeten overwegen die worden verpakt en de mate van bescherming vereiste alvorens de maatdikte te selecteren.

Het kopen van Gids voor pvc-Krimpfolie

Breedte en Lengte

De breedte en de lengte van pvc-krimpfolie verwijzen naar de afmetingen van het filmbroodje. De breedte van pvc-krimpfolie kan zich van 4 tot 60 duim uitstrekken, terwijl de lengte zich van 500 tot 10.000 voet kan uitstrekken. De breedte van de film zou moeten worden geselecteerd gebaseerd op de grootte van het punt dat wordt verpakt, terwijl de lengte zou moeten worden geselecteerd gebaseerd op de hoeveelheid film die voor elke verpakkingsverrichting wordt vereist. Voor kleine punten, kan een smaller filmbroodje geschikt zijn, terwijl de grotere punten bredere films vereisen. De lengte van het broodje zal afhangen van de frequentie van verpakking en de hoeveelheid film die per verpakkingsverrichting wordt vereist.

 

Krimp Percentage

Krimp percentage van pvc-krimpfolie verwijst naar de hoeveelheid inkrimping die voorkomt wanneer de film wordt verwarmd. Pvc-de krimpfolie heeft typisch percentage van 40% aan 70%, met 60% krimpen zijnd het meest meestal gebruikt. Krimp percentage is een belangrijke te overwegen factor omdat het de pasvorm en de verschijning van het pakket beïnvloedt. Hoger krimpt percentage kan in een strakkere en meer eenvormige pasvorm resulteren, terwijl lager percentage kan in losse of ongelijke verpakking resulteren krimpt. Het is belangrijk om het type van product te overwegen dat wordt verpakt en de gewenste verschijning van het pakket wanneer selecteren krimpt percentage.

 

Duidelijkheid

De duidelijkheid van pvc-krimpfolie verwijst naar zijn transparantie en is een belangrijke factor voor producten te overwegen die een duidelijke en zichtbare verpakking vereisen. Pvc-de krimpfolie is gekend voor zijn uitstekende duidelijkheid, die het product om gemakkelijk door de consument toelaat worden gezien. Nochtans, kan de duidelijkheid door de dikte en de kwaliteit van de film worden beïnvloed. De dikkere films neigen minder duidelijk te zijn dan dunnere films, terwijl de films van geringere kwaliteit een bewolkte verschijning kunnen hebben. Wanneer het selecteren van pvc-krimpfolie, is het belangrijk om het gewenste niveau van duidelijkheid te overwegen dat op het product wordt gebaseerd en de algemene presentatie die van het pakket worden verpakt.

 

Sterkte en Duurzaamheid

De sterkte en de duurzaamheid van pvc-krimpfolie zijn belangrijke factoren voor producten te overwegen die een hoog niveau van bescherming tijdens verpakken en verzenden vereisen. Pvc-de krimpfolie is gekend voor zijn sterkte en duurzaamheid, die helpt om schade aan het product tijdens doorgang te verhinderen. Nochtans, kunnen de sterkte en de duurzaamheid door de maatdikte en de kwaliteit van de film worden beïnvloed. De dikkere films neigen sterker te zijn dan dunnere films, terwijl de films van betere kwaliteit duurzamer zijn dan de films van geringere kwaliteit. Wanneer het selecteren van pvc-krimpfolie, is het belangrijk om de mate van vereist te overwegen bescherming die op het product wordt gebaseerd en de verpakken en verzendenvoorwaarden die worden verpakt.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.