Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over KENMERKEN VAN HITTE - INKRIMPBARE FILM
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

KENMERKEN VAN HITTE - INKRIMPBARE FILM

2023-06-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over KENMERKEN VAN HITTE - INKRIMPBARE FILM

De hittekrimpfolie wordt ook genoemd thermoplastische film. De algemeen gebruikte materialen zijn PVC/PE/PLA/PET, enz., zoals het gel van de shampoodouche, de producten van de huidzorg, mobiele telefoons, kantoorbehoeften, deuren en vensters, aluminiummaterialen, enz. De meesten van hen worden verpakt met een hitte - inkrimpbare film. Hoe krimpt de hitte - inkrimpbare film het verpakte product?

 

De gemeenschappelijke methode om de hitte te krimpen - de inkrimpbare film moet over het algemeen een droogkap gebruiken. Eerst, bepaal de grootte van de hitte - de inkrimpbare zak, dan gezet het product in de zak, verzegelt de mond met een verzegelende machine, en tenslotte hitte en krimpt met een hete luchtcilinder. Het effect van uw eigen tevredenheid wordt voltooid; De tweede moet een volledig automatische verpakkende machine gebruiken want de hitte verpakking, eerst en vooral krimpt, de hitte - inkrimpbare film (dit wordt meestal vereist om de vouwende film te gebruiken) die op de machine wordt geplaatst, en dan geslagen, zet het product, verbinding en de besnoeiing, direct door de verpakkende en machineoven die, nadat de oven uit is verwarmen krimpen, wordt het effect van het krimpen voltooid!

 

Er zijn vele soorten hitte - inkrimpbare films, zoals pvc-hitte - inkrimpbare film, PE hitte - inkrimpbare film, Milieuvriendelijke PLA-Krimpfolie, HUISDIERENhitte - inkrimpbare film en andere materialen.

 

Food PLA Flexible Film

 

Voedselpla Flexibele Film

 

De inkrimpingskenmerken van de inkrimpingsfilm:

 

1. Het gebruiken selecteerde grondstoffen, gezonde en ecologisch veilige, sterke en koude bestand, bestand tegen draaien en draaien, gemakkelijk aan hoge frequentieverwerking;

2, het inkrimpingstarief zijn groot, kunnen strak na hitteinkrimping worden verpakt, kunnen ook in een straight-through zak die (op beide einden van de zak openen) worden gemaakt na hitte het krimpen, kunnen de einden van het openen het artikel opheffen, gemakkelijk te dragen;

3, goede transparantie, lichte overbrenging van 80%, kunnen producten, onzichtbare promotieproducten tonen, maar ook de distributiefouten in de logistiekverbinding verminderen;

4, vochtbestendig, waterdicht, stofdicht, kunnen niet alleen een goed verpakkingseffect bereiken, maar ook het product mooi maken, maar ook een rol spelen in het beschermen van het product.

 

Wanneer zo het kiezen van een hitte - inkrimpbare film, hoe u een hitte - kiest de inkrimpbare film die uw product aanpast? De volgende Multifunctionele Krimpfoliefabrikant zal aan u hen komen één voor één introduceren.

 

Pvc-hitte - de inkrimpbare film is twee-tijd slag vormen gemaakt van pvc dat met tien hulpmaterialen wordt gemengd. Het heeft goede transparantie, gemakkelijke inkrimping, met hoge weerstand, kan de inkrimping volgens gebruikersbehoeften, sterke verrichting, enz., evenals zijn unieke pvc-prestaties (regen, brand, antistatisch, gemakkelijk zich te vormen) en lage input van pvc, hoge output worden aangepast de kenmerken goed - ontvangen door de meerderheid van gebruikers zijn en in bouwmaterialen, de verpakkende en andere industrieën wijd gebruikt.

 

De PE krimpfolie is een transparante hittekrimpfolie. PE wordt algemeen gebruikt in drie categorieën, namelijk: LDPE HDPE LLDPE de drie die polyethyleenmonomeren is hetzelfde, behalve dat zijn de procesvoorwaarden worden gebruikt om deze polyethylenes samen te stellen verschillend, zodat worden drie verschillende polyethylenes veroorzaakt. De verscheidenheid, de prestaties van de drie materialen heeft grote verschillen; wijd gebruikt in wijn, blikken, mineraalwater, diverse dranken, doek en andere producten van het gehele pakket.

 

PLA wordt uitgedreven of gefilmd, geroepen polylactic zure film of PLA-film. Het is gebaseerd op zetmeelrijke organismen zoals graan, tarwe en maniok. Het wordt ontbonden door enzym om glucose te verkrijgen, en door zachte zure bacteriën om melkzuur dan vergist te worden. Na biochemisch chemisch afbreekbare thermoplastische polyester, heeft polylactic zuur goede biocompatibility, milieuveiligheid, geen giftigheid, goede mechanische eigenschappen en lichte transparantie, en goede verwerkingsprestaties. Het kan in mulsfilm, voedsel verpakkingszakken, geneesmiddelen, enz.-Verpakkingsmaterialen, worden gebruikt die algemeen als Voedselpla Flexibele Film wordt bekend.

 

Het inkrimpingseffect van de hitte - de inkrimpbare film wordt beter en beter, en de functionaliteit wordt sterker. Met de verbetering van de levenskwaliteit, is de verpakkende film gediversifieerd, en de eisen ten aanzien van de krimpfolie worden hoger en hoger. De belangrijkste rol van de verkoop en het vervoer van diverse producten is het product te stabiliseren te behandelen en te beschermen. De hitte - de inkrimpbare film wordt vereist om hoge punctuurweerstand, goede inkrimping en overeenkomstige inkrimpingsspanning te hebben.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.