Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HET KIEZEN VAN DE BESTE KRIMPFOLIE VOOR UW PRODUCT
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

HET KIEZEN VAN DE BESTE KRIMPFOLIE VOOR UW PRODUCT

2023-08-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over HET KIEZEN VAN DE BESTE KRIMPFOLIE VOOR UW PRODUCT

Wanneer het over de verpakking van uw producten komt, is kiezen van de juiste krimpfolie essentieel voor het verzekeren van productveiligheid, presentatie, en plankenberoep. De krimpfolie bieden diverse kenmerken en eigenschappen aan, die het essentieel maken om de verschillende beschikbare opties te begrijpen. In dit artikel, zullen wij u door de te overwegen factoren begeleiden wanneer het selecteren van de beste krimpfolie voor uw specifieke productbehoeften.

 

1. Materieel Type

De krimpfolie zijn beschikbaar in verschillende materialen, met inbegrip van pvc, Polyolefin, en Polyethyleen. Elk materiaal heeft verschillende eigenschappen en toepassingen. Pvc-de krimpfolie is rendabel en algemeen gebruikt voor producten met regelmatige vormen. Polyolefin de krimpfolie verstrekt uitstekende duidelijkheid en werkt goed met onregelmatig gevormde producten. De polyethyleenkrimpfolie is geschikt voor zwaardere punten en biedt uitstekende duurzaamheid en punctuurweerstand aan.

PVC Shrink Film

Pvc-Krimpfolie

2. Krimp Percentage

Krimp percentage verwijst naar de hoeveelheid inkrimping de film ondergaat wanneer de hitte wordt toegepast. Het is essentieel te kiezen aangewezen percentage krimpt vermijden vervormend of schadelijk uw product. Bijvoorbeeld, hoger krimp percentages zijn geschikt voor producten met onregelmatige vormen, terwijl de lagere percentages voor producten met meer eenvormige afmetingen ideaal zijn.

 

3. Filmmaat

De filmmaat verwijst naar de dikte van de krimpfolie. De dikkere films bieden meer sterkte en duurzaamheid aan, die betere bescherming bieden tijdens vervoer en opslag. Nochtans, bieden de dunnere films grotere transparantie aan en kunnen voor bepaalde toepassingen rendabeler zijn. Overweeg de breekbaarheid en het gewicht van uw product wanneer het selecteren van de aangewezen filmmaat.

 

4. Duidelijkheid en Presentatie

Als de het productzicht en presentatie essentieel zijn, overweeg de duidelijkheid van de krimpfolie. Polyolefin de krimpfolie, bijvoorbeeld, biedt uitstekende transparantie aan, die tot het maken ideaal voor de demonstratie van producten met aantrekkelijke etiketten of grafiek. Anderzijds, pvc-kan de krimpfolie een lichte nevel hebben maar is nog geschikt voor vele toepassingen.

 

Buying Guide for PVC Shrink Film

Pvc-Krimpfolie

 

5. Geperforeerd of Niet-geperforeerd

De krimpfolie zijn beschikbaar in zowel geperforeerde als niet-geperforeerde opties. De geperforeerde films staan lucht toe om tijdens het krimpende proces te ontsnappen die, die luchtbellen verhinderen zich te vormen en een vlotte, strakke omslag verzekeren. De niet-geperforeerde films zijn geschikt voor producten die extra bescherming tegen stof of vochtigheid vereisen. Overweeg de aard van uw product en gewenst krimpt proces wanneer het kiezen tussen geperforeerde en niet-geperforeerde films.

 

6. Milieuoverwegingen

Als de milieuduurzaamheid een prioriteit voor uw merk is, denk na gebruikend rekupereerbare en milieuvriendelijke krimpfolie. Vele fabrikanten bieden biologisch afbreekbare die krimpfolieopties aan van vernieuwbare materialen worden gemaakt, die het milieu-effect van uw verpakking verminderen.

 

7. Toepassingsmethode

Ten slotte, overweeg de methode om de krimpfolie op uw product toe te passen. Afhankelijk van de grootte en het volume van uw productie, kunt u tussen hand, halfautomatische, of volledig automatische machines kiezen. Elke toepassingsmethode kan specifieke types van krimpfolie voor optimale resultaten vereisen.

 

PVC Shrink Film

Pvc-Krimpfolie

 

Veelgestelde vragen

1. Kan ik dezelfde krimpfolie voor al mijn producten gebruiken?

Terwijl sommige krimpfolie veelzijdig zijn en diverse producten kunnen aanpassen, is het best om specifieke die krimpfolie te kiezen aan de grootte, de vorm, en het gewicht van uw product worden aangepast. Dit verzekert juiste pasvorm en bescherming.

 

2. Hoe kan krimp ik percentage I behoefte bepalen?

Om te bepalen krimp percentage, meet de breedte en de hoogte van uw product before and after het inkrimpingsproces. Het verschil in metingen zal u krimpt vereist percentage geven.

 

3. Polyolefin is de krimpfolie geschikt voor voedingsmiddelen?

Ja, Polyolefin is de krimpfolie FDA-approved en veilig voor direct contact met voedingsmiddelen. Het biedt uitstekende duidelijkheid en bescherming aan, die tot het maken een populaire keus voor voedsel verpakking.

 

4. Kan ik krimpfolie recycleren?

Niet zijn alle krimpfolie rekupereerbaar. Nochtans, zijn er milieuvriendelijke opties beschikbaar, zoals biologisch afbreekbare krimpfolie, die om ecologischer duurzaam worden ontworpen te zijn.

 

Samenvattend, impliceert het kiezen van de beste krimpfolie voor uw product het overwegen van factoren zoals materieel type, krimpt percentage, filmmaat, duidelijkheid, perforatie, milieu-effect, en toepassingsmethode. Door de behoeften van uw product zorgvuldig te beoordelen en vereisten te verpakken, kunt u de ideale krimpfolie selecteren die efficiënte product verpakking, bescherming, en presentatie verzekert.

 

HYF is een fabrikant van krimpen-omslagmaterialen, kunt u ons met om het even welke vragen contacteren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.