Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over GEMEENSCHAPPELIJK KRIMP HET VERPAKKEN PROBLEMEN
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

GEMEENSCHAPPELIJK KRIMP HET VERPAKKEN PROBLEMEN

2023-08-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over GEMEENSCHAPPELIJK KRIMP HET VERPAKKEN PROBLEMEN

Krimp het verpakken is een wijd gebruikte verpakkingstechniek die het verpakken van een plastic film rond een product of een groep producten en dan het toepassen van hitte impliceert om de film strak te krimpen en met de vorm van de punten in overeenstemming te zijn. Terwijl het verpakken aanbiedt talrijke voordelen, zoals bescherming, stamperweerstand krimp, en de betere esthetica, het diverse uitdagingen kan ook ontmoeten die tot de verpakking van kwesties kunnen leiden. Hier is sommige gemeenschappelijk krimpt het verpakken problemen die zich kunnen voordoen:

 

  • Het rimpelen of het Bundelen: Het rimpelen of het bundelen van de krimpfolie kan tijdens het krimpende proces voorkomen, resulterend in een ongelijke en onaantrekkelijke verschijning. Dit kan gebeuren wegens ongepaste filmspanning, onjuiste hittemontages, of ontoereikende luchtstroom tijdens het krimpende proces.

 

  • De Oren van de filmhond: De hondoren verwijzen naar de kleine driehoekige kleppen van bovenmatige film die zich bij de hoeken van een verpakt pakket kan vormen. Dit probleem kan zich voordoen als de film niet behoorlijk wordt verzegeld en bij de randen van het pakket in orde gemaakt.

PLA Shrink Film

PLA-Krimpfolie

  • Gebrande Film of Gaten: De bovenmatige de hittetoepassing of hotspots kunnen tot gebrande vlekken of gaten in de krimpfolie leiden. Dit kan de integriteit van het pakket compromitteren en de inhoud blootstellen aan potentiële schade.

 

  • Verzegelende Kwesties: De onvolledige of zwakke verbindingen kunnen voorkomen wanneer de film niet behoorlijk langs de randen wordt verzegeld. Dit kan door ontoereikende hitte, ontoereikende druk, of het verzegelende materiaal van slechte kwaliteit worden veroorzaakt.

 

  • Het een tunnel graven of Tunnelinstorting: Het een tunnel graven verwijst naar de situatie waar de krimpfolie een tunnel-als vorm rond het product vormt, verlatend bovenmatige losse film rond de kanten. De tunnelinstorting gebeurt wanneer de film bovenmatig en strak rond het product krimpt, veroorzakend de tunnel om binnenwaarts in te storten. Beide kwesties kunnen aan onjuiste hittemontages, slechte filmkwaliteit toe te schrijven zijn, of de ongepaste aanpassingen op krimpen het verpakken materiaal.

PETG Shrink Film

PETG-Krimpfolie

  • De armen filmen Adhesie: Soms, kan de krimpfolie niet behoorlijk de oppervlakte van het product aanhangen, resulterend in losse of ongelijke dekking. Dit kan toe te schrijven zijn aan verontreinigende stoffen op de oppervlakte van het product of de ontoereikende hitteblootstelling tijdens het krimpende proces.

 

  • Productvervorming: Bepaalde producten, vooral die met onregelmatige vormen of scherpe randen, kunnen vervorming of misvorming tijdens het krimpende proces ervaren. De ontoereikende filmspanning, het ongepaste plaatsen, of de bovenmatige hitte kunnen tot dit probleem bijdragen.

 

  • Film die blokkeert: Film het blokkeren kan voorkomen wanneer de krimpfolie in de verzegelende of snijdende mechanismen van het verpakkende materiaal geplakt wordt. Dit kan het verpakkingsprocédé onderbreken, dat tot onderbreking en potentiële schade aan het materiaal leidt.

 

  • Inconsistente Inkrimping: De inconsistente inkrimping over verschillende delen van het pakket kan in een ongelijke verschijning resulteren. Dit kan toe te schrijven zijn aan variaties in hittedistributie binnen krimpt tunnel of ongepaste filmspanning.

 

  • Filmverkleuring: De krimpfolie kan verkleuring of een bewolkte verschijning na het krimpende proces soms ontwikkelen. Dit kan worden veroorzaakt door bovenmatige hitte film of van slechte kwaliteit, ontoereikende na het krimpen te koelen.

 

Om deze gemeenschappelijk te richten krimp het verpakken problemen, is het essentieel om juiste materiaalopstelling, regelmatig onderhoud, kwaliteitscontrole, en exploitant opleiding te verzekeren. Door deze uitdagingen te richten, kunt u efficiënte en aantrekkelijke in krimpfolie verpakte verpakking bereiken die productbescherming en presentatie verbetert.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.