Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Kristalliseerbare PET-etiketten met krimparm voor PET-flessen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Kristalliseerbare PET-etiketten met krimparm voor PET-flessen

2024-01-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Kristalliseerbare PET-etiketten met krimparm voor PET-flessen

laatste bedrijfsnieuws over Kristalliseerbare PET-etiketten met krimparm voor PET-flessen  0

In de wereldmarkt voor productversiering en merkpromotie zullen krimphulzen een aanzienlijke groeipercentage bereiken, omdat ze een volledige 360°,top-to-bottom decoratie voor een breed scala aan verpakkingssoorten zoals flessen, bekers, diensten, enz.


Daarom kunnen krimphulzen helpen om de noodzaak van veelkleurige flessen te verminderen.Dit helpt de kwaliteit van gerecycled flessenmateriaal te verbeteren en ondersteunt een breder scala aan toepassingen voor het gerecycled product..


Krimphulzen bieden een effectieve etiketteringstechnologie die hoogwaardige afbeeldingen combineert met complexe containergeometrieën om de aantrekkingskracht van FMCG (Fast Moving Consumer Goods) -producten op de plank te maximaliseren.


In terms of volume PETG (glycol modified PET) film is currently the most abundant film type used for shrink sleeve labels in Europe and North America and has largely replaced PVC and Polystyrene based shrink sleeves.


In het verleden, bij het recyclen van PET-containers met een volledige lichaamshinder,het was van cruciaal belang om het krimphulpmiddel volledig te verwijderen uit de recyclingstroom van PET-flessen, om vervolgens verwerkingsproblemen met het gerecycleerde PET te voorkomen als gevolg van de onverenigbaarheid van het materiaal.


Terwijl merkbezitters streven naar een 100% recyclebaarheid van hun verpakkingsmateriaal,De huidige PETG-krimphulzen worden beschouwd als verstorend voor de recycling van PET-flessen en moeten worden gescheiden van de PET-stroom van de flesGezien de trend van PET-flessen met dunne wanden wordt deze situatie nog problematischer.de kwantitatieve mechanische scheiding van krimphulzen leidt ook tot een verhoogd verlies van PET-flesrecyclate in het scheidingsproces;.


Om de behoefte aan materiaalseparatie te vermijden en de opbrengst en kwaliteit van rPET te verbeteren, is kristalliseerbaar PET (cPET) ontwikkeld als technisch vergelijkbaar alternatief voor PETG.In tegenstelling tot PETG, kristalliseerbaar PET is compatibel met de recyclingstroom van PET-flessen en heeft geen negatieve invloed op de rPET-kwaliteit, waardoor beide materialen kunnen worden gerecycled,de fles PET en de cPET krimphuls tegelijkertijd.


Maar omdat de krimphoes gedrukt is,het is noodzakelijk om tijdens het recyclingproces van PET-flessen de drukinkten te verwijderen om problemen zoals verkleuring en chemische besmetting van het gerecycleerde PET te voorkomenOm de volledige verwijdering van inkt uit de krimphoes te garanderen in het bestaande warmwasproces, ontwikkelde Siegwerk wasbare inktoplossingen voor alle relevante drukprocessen voor krimphoes. These UV-curing and solvent-based inks and primers ensure a smooth deinking of cPET-based shrink sleeves during the usual washing conditions in the PET bottle recycling process and at the same time are non-bleeding to avoid any contamination of the washing water which might affect the rPET quality.


Om de technische haalbaarheid van het concept te testen, wordt cPET in combinatie met wasbare inkt gebruikt.Siegwerk werkt samen met Klöckner Pentaplast en MCC om het gebruik van kristalliseerbare PET-krimphulzen in Europa te ontsluiten bij het recyclen van PET-flessen voor dranken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.