Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over VERSCHIL VAN HUISDIER, VAN PETG, EN RPETG-KRIMPFOLIE
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

VERSCHIL VAN HUISDIER, VAN PETG, EN RPETG-KRIMPFOLIE

2023-03-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over VERSCHIL VAN HUISDIER, VAN PETG, EN RPETG-KRIMPFOLIE

Het HUISDIER wordt nu meer en meer gebruikt als verpakkingsmateriaal, niet alleen voor de flessen van de sodadrank, maar ook voor niet kristallijn HUISDIER, kristallijne HUISDIERENblikken en bladen. In de laatste vijf jaar, zijn het HUISDIER en de copolymeren van de techniekrang gebruikt als nieuwe polymeerproducten voor techniek en specialiteitverpakkingsmaterialen, respectievelijk.

HYF is een professionele fabrikant van PETG-krimpfolie, en wij zouden u willen introduceren het verschil tussen PET/PETG/RPETG-krimpfolie.

 

PETG

PETG copolyester is een ander voorbeeld van één van vele copolyesters. In tegenstelling tot PCTA, die met zuur wordt gewijzigd, is PETG een diol-gewijzigd polymeer die die uit CHDM-diol bestaan met de glycol van TPA en van de ethyleen wordt gecombineerd. PETG copolyester kan worden gevormd of worden uitgedreven en behoudt gewoonlijk zijn amorfe aard, transparantie, en is vrijwel kleurloos zelfs in zeer grote dwarsdoorsneden.

Het heeft hoge stijfheid, hardheid en goede hardheid, zelfs bij lage temperaturen. PETG kan worden uitgedreven en de slag gevormd bij smeltingstemperaturen van 400-450F om duidelijke flessen te maken voor shampoo, vloeibare detergentia, hygiëneproducten, minerale oliën en voedsel verpakking. Dit materiaal voldoet FDA-aan normen voor contact met levensmiddelen.

 

Verschil van HUISDIER, van PETG, en RPETG-Krimpfolie

 

RPETG

Als regelmatige PETG-krimpfolie, wordt het hoofdzakelijk gebruikt maken kokeretiketten (krimp etiketten) krimpen. Geen veranderingen worden vereist in het gebruiksproces, met inbegrip van drukmethodes, inkt, lijm en kokers. Naast al voordelen en de prestaties van gewone PETG-krimpfolie, is het milieuvriendelijker door CO2-uitstoten te verminderen. Één fles van gerecycleerd product kan 10 maken etiketten krimpen.

RPETG-de krimpfolie kan worden gebruikt voor krimpt etiketten op verschillende gebieden zoals: voedsel, drank, ambachtbier, wijn en geesten, voedingsproducten, privé etiket, huishoudenproducten, persoonlijke verzorging, automobiel, enz.

 

Verschil van HUISDIER, van PETG, en RPETG-Krimpfolie

 

HUISDIER

Is het succesvolle gebruik van het HUISDIER in de verpakkingsmaterialen van de sodadrank toe te schrijven aan zijn hardheid en duidelijkheid, richtlijnmogelijkheden, uitstekende economische waarde en de ontwikkeling van de verwerkingstechnologie van de hoge snelheidsfles. De blikken van de HUISDIERENdrank zijn lichtgewicht, verbrijzelen bestand, opnieuw te gebruiken en hebben zeer goede luchtstrakheid, die hen, energie en kostenbesparing maken in alle stadia van producent aan consument werken.

Het HUISDIERENcopolymeer kristalliseert langzaam, wat het toestaat om flessen de van uitstekende kwaliteit van de sodadrank onder een brede waaier van verwerkingsvoorwaarden te produceren. Een moldable polymeer van de uitdrijvingsslag is ook beschikbaar. Dit materiaal combineert uitstekende smeltingssterkte met een langzaam kristallisatietarief dat gemakkelijk op geschikt uitdrijvingsslag het vormen materiaal kan worden verwerkt.

Andere eindgebruik voor HUISDIER zijn voor uitdrijvingsdeklaag en uitdrijving het vormen van films en bladen. Het HUISDIER wordt gebruikt als materiaal van de uitdrijvingsdeklaag voor bakeable karton verpakking, en het kristallijne HUISDIER (CPET) kan ook als grondstof worden gebruikt voor het maken van bladen in ovens.

 

 

Als u film wilt kopen krimp kokers, te verzenden gelieve ons een bericht, hebben wij PLA-ook film en pvc-film voor verkoop.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.