Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HET VOLLEDIGE LICHAAM KRIMPT BANDEN & KOKERS
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

HET VOLLEDIGE LICHAAM KRIMPT BANDEN & KOKERS

2018-01-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over HET VOLLEDIGE LICHAAM KRIMPT BANDEN & KOKERS

HET VOLLEDIGE LICHAAM KRIMPT BANDEN & KOKERS

 


Combineer vorm en kleur om uw Merk te beïnvloeden


Verhoog uw plankenaanwezigheid en de tribune uit van de concurrentie door volledig lichaam te gebruiken krimpt kokers. Met 360° volledige lichaamsdekking, zult u de ruimte maximaliseren u uw merk moet bevorderen en uw bericht over krijgen aan consumenten. Krimp etiketten zal passen om het even welke unieke container, en u kunt krijgen krimpt banden voor plastic containers die worden ontworpen om plankenberoep tot het maximum te verhogen. Wij verstrekken HUISDIER (G), pvc, OPS, en PLA krimpt Kokers. Veronderstel de mogelijkheden, en wij zullen helpen tot het een werkelijkheid maken.


Krimp kokeretiketten zijn gedrukt op een flexibele film die superieure decoratie 360° verstrekt. Zodra verwarmd, leidt deze film tot een esthetisch aantrekkelijke decoratie die met om het even welke grootte en gestalte gegeven container in overeenstemming is. Deze aantrekkelijke verpakking verstrekt eind - perfect gebruikersberoep voor om het even welke plankenruimte.
Bezorgd geweest over het milieu? Zo zijn wij! Daarom hebben wij Volledig Lichaam krimpen Kokers geïntroduceerd om ongewenste materialen van de HUISDIEREN kringloopstroom te elimineren. Vraag ons hoe het Volledige Lichaam Kokers kan u en uw klanten helpen product recycling verbeteren krimpt!


WAAROM KIES KRIMPEN KOKERetiketten?

 

1) Van een marketing standpunt, hoogst verleidt de capaciteit om uw product vanuit elke invalshoek te bevorderen. Het maakt het gemakkelijker om uw product aan de ruimte van de verkopers zonodig plank te verkopen is regelbaar.


2) Ons krimp banden zijn kringloop-vriendschappelijk. De banden worden gemakkelijk verwijderd, toelatend de volledige fles of de container om met minimaal afval worden gerecycleerd.


3) Het is een wind uitvoerend stamper duidelijke banden voor alle voedsel en farmaceutische producten. Zij zorgen voor vrede van mening aan klanten en verkopers, evenals vervullen regelgevende vereisten.


Krimp interessant om meer over de stijgende voorlichting van uw product met etiketten te leren? Contacteer vandaag ons! Samen zullen wij de opties voor film bespreken, eindigen en om het even welke specifieke toepassingen u kunt vereisen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.