Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HITTE - INKRIMPBARE FILM HEEFT GOEDE HITTE - VERZEGELENDE EIGENSCHAPPEN
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

HITTE - INKRIMPBARE FILM HEEFT GOEDE HITTE - VERZEGELENDE EIGENSCHAPPEN

2023-09-04

Het laatste nieuws van het bedrijf over HITTE - INKRIMPBARE FILM HEEFT GOEDE HITTE - VERZEGELENDE EIGENSCHAPPEN

De stabiele toestand van de polymeerketen vanPVC-films voor etiketteringWanneer het polymeer wordt verhit en gesmolten in een hoog elastische toestand, wordt de polymeerketen onder invloed van een externe kracht uitgerekt en georiënteerd.En na de vrije koeling bereikt de glazen overgang temperatuurWanneer de temperatuur weer stijgt, is de polymeerketen in een stabiele toestand, er ontstaat krullen en verschijnt krimp.

 

PVC Shrink Printing Film

PVC-krimpdrukfilm

 

Uit het principe van krimp is er geen chemische verandering, dus het wordt "fysieke reductie" genoemd.PVC-krimpdrukfilmPVC-warmte-krimpfilm is een nieuw type verpakkingsmateriaal dat wereldwijd populair is.goede taaiheidAls de film aan een bepaalde temperatuur wordt blootgesteld, wordt de laagste waterdampsoverbrenging op de film geconstateerd en de laagste waterdampsoverbrenging op de film.het krimpen automatisch en strak verpakken van de goederen, waardoor de goederen worden beschermd, en ook functioneert als vochtbestendige, schimmelbestendige, roestbestendige, verontreinigingspreventie, verwondingspreventie en diefstalbestendige functie.Verpakkingsproces en apparatuur zijn relatief eenvoudigHet is gemakkelijk om automatische krimpverpakkingen te realiseren. PVC warmte krimpfilm wordt gebruikt voor de verkoop en het vervoer van verschillende producten.het product bedekken en beschermen. De krimpfilm moet een hoge punctieweerstand, een goede krimp en een bepaalde krimpspanning hebben tijdens het krimpproces. De film mag geen gaten veroorzaken.Aangezien PVC-warmte-krimpfilm vaak buiten wordt gebruikt, is het noodzakelijk om UV-anti-UV-middel toe te voegen.

 

Het wordt gebruikt in palletverpakkingen en andere verpakkingen en wordt veel gebruikt in de buitenlandse handel, de export, de productie van flessen, de papierindustrie, hardware en elektrische apparaten, kunststoffen, chemicaliën,bouwmaterialenDe thermisch krimpbare film verscheen voor het eerst in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog.Het gebruikte PVDC en werd gebruikt om wapens te verpakken na tweerichtings rekken om roest te voorkomen.Daarom werd de warmte-krimpfilm vanaf het begin na de industriële productie in industriële verpakkingen gebruikt, en vervolgens werd de warmte-krimpfilm gebruikt voor voedselverpakkingen.

 

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op.Leverancier van PVC-krimphulzen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.