Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De kennis over krimpt koker
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

De kennis over krimpt koker

2023-06-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over De kennis over krimpt koker

Krimp Kokers zijn één van snelst - groeiende segmenten in de etiketindustrie. Aangezien de bedrijven hun verpakking en vraag naar scherpere, esthetischer aangename ontwerpen blijven herontwerpen blijf toenemen, zetten meer bedrijven hun traditionele druk om - de gevoelige etiketten in krimpen kokeretiketten. Krimp de bedrijven van de kokersaanbieding meer flexibiliteit in termen van ontwerp en maakt de producten van de rest van de concurrentie duidelijk uitkomen.

 

Wat zijn pvc en PETG?

Polyvinylchloride (pvc) en Polyethyleen glycol-Gewijzigd Terephthalate (PETG) is algemeen gebruikte twee krimpt kokermaterialen.

Pvc – Het gemakkelijkst te controleren, over het algemeen schaaft het rendabelste en aanbiedingengoed weerstand. De eenheidskosten zijn minder en het werkt beter aan sommige toepassingen dan PETG. Er zijn twee types van hoog pvc – krimp pvc en standaardpvc.

PETG – Biedt het beste aan schaven weerstand, heeft hoogste percentage van capaciteit krimpen en gemakkelijk rekupereerbaar. Het is ook stabieler en dadelijk beschikbaar. Meer klanten kiezen PETG over pvc omdat het dadelijk meer beschikbaar is.

PLA – Polylactide, of Polylactic zuur (een slecht gekozen term sinds PLA is geen zuur), (PLA) zijn biologisch afbreekbare die thermoplastisch van vernieuwbare middelen wordt gemaakt. Het feit dat PLA biologisch afbreekbaar is heeft zijn populariteit de laatste jaren en naast zijn gebruik zoals gedrukt krimpt kokeretiketten verhoogd, is PLA ook gebruikt als los-vullings flexibel verpakkingsmateriaal

EPS Schuim – het Uitgebreide Polystyreen (EPS) is een kringloop-bekwame thermische kunststof. Hoewel een licht materiaal, EPS vrij sterk mechanisch voor zijn lichtheid is en een hoge weerstand tegen hitte heeft, makend tot het een uitstekende isolatie. EPS biedt uitzonderlijke vorm geschikte productbescherming aan.

 

KRIMP HET PROCES VAN DE KOKERtoepassing

Hand – in dit proces, gedrukte de douane kokeretiketten manueel is van toepassing geweest op containers alvorens krimpt te krimpen. Deze methode is ideaal voor de korte looppas en programma's van het bemonsteringsprototype.

Automatisch – door een automatisch toepassingsproces, worden de transportbanden en andere geassorteerde machines gebruikt om het materiaal van de hittekrimpfolie over de containers uit te glijden en dan hen te verwerken door hitte-krimpen gebied want de vorm-pasvorm die kokers krimpen leidt tot.

 

KOKERtype

Ontruim – een doorzichtige koker die kan worden gedrukt op maar anders door aan de container, en als een duidelijke container, de inhoud daarin zal tonen. Dit type van krimpt koker is ideaal als u uw product zou willen demonstreren.

Wit – krimp koker die op de container wordt toegepast is een witte ondoorzichtige film. Nog voor het drukken geschikt, zal dit type van koker de indruk dat het gebied van de container geven waar van toepassing geweest wit is.

 

PEFORATIONS VOOR KRIMP KOKERS

Niets – Er zal geen perforaties op uw krimpt koker zijn, zal het een stevig etiket voor het geselecteerde type van etiket zijn.

Verticaal – Er zal verticale perforaties zijn die het gemakkelijk zullen maken om te scheuren apart krimpen koker. Deze perforatie wordt algemeen gevonden op veiligheid-verbindingen, en kan samen met horizontale perforaties worden gebruikt om een volledig verwijderbare stamper-duidelijke band tot stand te brengen.

Horizontaal – Dit type van perforatie staat toe een deel van koker, zoals een stamper-duidelijke band, die gemakkelijk moet worden verwijderd krimpt zonder de rest van het etiket te beschadigen zodat blijft uw productidentiteit in tact. Dit geeft ook klantenstuk van mening wanneer het kopen van een product zo zij weten het niet is veranderd.

T-perforatie – de perforatie wordt als „gemakkelijk gebruikt om“ stamper duidelijke band te verwijderen.

 

Drukmethodes

De hitte krimpt etiketfilms vereist geen voorbehandeling voor drukadhesie, nochtans is de keus van inktsysteem belangrijk.

· De gravuredruk wordt wijd gebruikt omdat het u toestaat om complexe ontwerpen te drukken. Het vereist de inkt van de geestester, met mengsels van ethylacetaat en alcoholen wordt verdund die.

· Flexographic druk is een andere optie. De oplosbaar-gebaseerde inkt vereist verschillende inktharsen, die met mengsels van ethylacetaat en alcoholen worden verdund. De water of uv-gebaseerde inkt wordt rechtstreeks toegepast op de filmoppervlakte, na corona-behandelende de film voorafgaand aan druk.

· De roterende compensatiedruk gebruikt deeg UVinkt die hoofdzakelijk uit water en alcohol bereikend de resolutie van uitstekende kwaliteit aan hoge snelheidsoutput en lage operationele kosten, na corona-behandelende de film voorafgaand aan druk bestaan.

· De digitale druk gebruikt fotografische kwaliteitsbeelden en is het ideale proces voor prototypen en short-run projecten. Het vereist speciale deklagen voor inktadhesie.

· Het drogen het Proces heeft geen zich terugtrekken. De temperatuurmontages hangen van druksnelheid en de lengte van de het drogen streek af.

 

Buis het Vormen zich

Wanneer het over zich buis het vormen komt, krimpen-koker en de broodje-koker processen verschillen. In het broodje-koker proces, wordt de buis gecreeerd op een broodje-gevoede mandril en door heet-smelting, oplosmiddel, hitte-bar, of laserprocessen genaaid. De buis wordt gecreeerd direct op de etiketteringslijn. In het krimpen-kokerproces, kan de buis of door de naad te lijmen of door ultrasoon lassen worden gevormd, maar het lijmen heeft wijd wegens zijn snellere verwerkingssnelheid de voorkeur.

Voor het krimpen-kokerproces, hangt het beste lijm-oplosbare mengsel af van:

· Oplosbare toepassing/machines

· Productielijnparameters, zoals snelheid, oplosbare hoeveelheid, enz.

· Polymeer

· Temperatuur van film, oplosmiddel, en omgevingstemperatuur

 

Krimpend Proces

Het krimpende proces kan door een aantal factoren worden gecontroleerd:

· Straaltemperatuur van de infrarode straling in de tunnel

· Heteluchtstroom voor heteluchttunnels

· Stoomstroom in de stoomtunnel

· Want het beste resultaten in stoomtunnels krimpt, adviseren wij [het maximum ~90°C van 210°F]

HUBEI HYF die Co., Ltd VERPAKKEN, een professionele hitte krimpt plastic filmfabrikant sinds 2005, specialiseerde zich in PETG-krimpfolie, pvc-krimpfolie, en PLA-filmproducten. Welkom om onze fabriek te bezoeken!

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.