Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over PETG-FILM EN PVC-FILM: WAT ZIJN HET VERSCHIL?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

PETG-FILM EN PVC-FILM: WAT ZIJN HET VERSCHIL?

2023-01-26

Het laatste nieuws van het bedrijf over PETG-FILM EN PVC-FILM: WAT ZIJN HET VERSCHIL?

PETG (polyethyleenterephthalate glycol) is een polyesterreeks amorfe plastic harsen. De heat-shrinkable film door PETG wordt geproduceerd is een high-density film met een verhouding met hoge weerstand en een uitstekende duidelijkheid die. De PETG-Krimpfolie is geschikt voor allerlei druktechnologieën van ROTOGRAVURE aan FLEXO-PERS die die oplosmiddel gebruiken aan uv-Genezen inkt wordt gebaseerd. Zijn inherent krimpt kenmerken toestaat behandelend bijna alle containers met de contouren aangegeven van vormen die bij 78% aankomen in de transversale richting zonder het hebben van enige samentrekking in de longitudinale richting ook vermijdend het problematische „glimlacheffect“ op de bodempartij van de containers krimp, die tot het een populaire keus voor vele toepassingen maakt.

 

PETG Shrink film

PETG-Krimpfolie

 

Het polyvinylchloride, pvc-krimpfolie krimpt bij lage temperaturen terwijl het handhaven van zijn hoogte - dichtheid. Pvc is het het meest meestal gebruikte materiaal. Het heeft goede duidelijkheid, krimpt bij veelvoudige temps, en is zeer bestand weer. Het is ook het gemakkelijkst om tijdens het proces te controleren om te krimpen terwijl schaven-bestand het blijven. Pvc-de krimpfolie wordt van ethyleen-methode pvc-met meer dan dozijn toebehoren wordt gemengd die en dan tweemaal opgeblazen hars gemaakt. Het wordt gekenmerkt door goede transparantie, gemakkelijke inkrimping, met hoge weerstand, een inkrimpingstarief dat vrij volgens gebruikersbehoeften, en sterke operability kan worden aangepast! Het is ook vrij goedkoop en gemakkelijk om te werken met, wat tot het een populaire keus voor vele toepassingen maakt.

 

 PVC shrink film

Pvc-krimpfolie

 

 

Er zijn verscheidene verschillen tussen PETG-film en pvc-film:

 

 

PETG-de film en pvc-de film zijn beide types van film die algemeen voor een verscheidenheid van toepassingen worden gebruikt. Nochtans, zijn er sommige zeer belangrijke verschillen tussen twee die één voor een bepaalde toepassing kunnen geschikter maken dan andere.

 

Eigenschappen

 

PETG is sterker en flexibeler dan pvc, maar pvc is meer bestand tegen water en chemische producten.

 

Gebruik

 

PETG wordt vaak gebruikt in verpakking en signage toepassingen, terwijl pvc in een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van bouw, bevloering, en opblaasbare producten wordt gebruikt.

 

Recyclability

 

PETG wordt gemakkelijker gerecycleerd dan pvc, aangezien het kan zijn afgesmolten en in nieuwe producten remolded. Pvc is moeilijker te recycleren, aangezien het gespecialiseerde recyclingsfaciliteiten vereist.

 

Chemische weerstand

 

Een ander verschil tussen de twee films is hun chemische weerstand. PETG-de film is bestand tegen een brede waaier van chemische producten, met inbegrip van zuren en basissen, terwijl pvc-de film meer bestand is tegen alkali en is niet bestand tegen zuren.

 

Globaal, zal de keus tussen PETG-film en pvc-film afhangen van de specifieke vereisten van de toepassing, zoals de vereiste sterkte, de flexibiliteit, en de chemische weerstand.

 

Voor meer informatie, te bezoeken gelieve deze verbinding.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.