Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over POLYLACTIC ZUUR (PLA) - IS HET WERKELIJK MILIEUVRIENDELIJK?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

POLYLACTIC ZUUR (PLA) - IS HET WERKELIJK MILIEUVRIENDELIJK?

2023-02-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over POLYLACTIC ZUUR (PLA) - IS HET WERKELIJK MILIEUVRIENDELIJK?

Lees onze PLA-bioplasticsgids om allen over PLA-materiaal, het omvatten van hoe het wordt geproduceerd, de milieu en economische voordelen van PLA te leren, en hoe het in de cirkeleconomie past.

 

Polylactic Acid (PLA)

 

PLA

 

Wat zijn PLA-bioplastics?

 

Polylactic zuur (PLA) is een polyester uit vernieuwbare biomassa, gewoonlijk van vergist installatiezetmeel wordt afgeleid zoals graan, suikerriet, of suikerbietpulp die. de milieuvoordelen van PLA-bioplastics over afgeleide plastieken zijn meetbaar en significant.

 

Hoe PLA wordt geproduceerd?

 

 

PLA is een polyester (een polymeer die een estergroep bevatten die) van melkzuur en propyleenglycol wordt gemaakt. Het melkzuur kan door bacteriële gisting van een koolhydraatbron in de gecontroleerde omstandigheden worden geproduceerd. In productie op industriële schaal van melkzuur, kan de koolhydraatbron maïszetmeel, maniokwortel, of suikerriet zijn, makend het proces duurzaam en vernieuwbaar. Bovendien kunnen de landbouwproducten zelf, zoals stammen, stro, schillen, en gewassenresidu's zoals bladeren, als alternatieve koolhydraatbronnen worden verwerkt en worden gebruikt. De residu's die niet kunnen worden vergist kunnen als hittebron worden gebruikt om het gebruik van fossiel brandstof-afgeleide koolwaterstoffen te verminderen.

 

Milieuvoordelen van PLA

 

PLA is een milieuvriendelijkere plastic optie dan conventionele plastieken. Dit is omdat PLA in 12 weken in de commerciële het bemesten omstandigheden kan biologisch afbreken, terwijl de conventionele plastieken eeuwen kunnen nemen uiteindelijk microplastics op te splitsen en te veroorzaken.

Het productieproces voor PLA is ook milieuvriendelijker dan conventionele plastieken. Volgens studies, zijn de koolstofemissies verbonden aan PLA-productie 80 percenten lager dan die van conventionele plastieken.

PLA kan worden gerecycleerd omdat het in zijn originele monomeren door een thermische depolymerisatieproces of een hydrolyse kan worden opgesplitst. Het resultaat is dat de monomeeroplossing kan in verdere PLA-productie zonder enig verlies van kwaliteit worden gezuiverd en worden gebruikt.

 

Nadelen van PLA

 

PLA heeft vele voordelen, maar ook sommige nadelen. Deze omvatten het milieu-effect op land en water, eerder dan de cultuur van gewassen en het gebruik van chemische meststoffen.

Bovendien kan de plastic verpakking van PLA duurder zijn dan traditionele plastic die verpakking wegens het aantal stappen in het productieproces worden vereist. Nochtans, aangezien PLA wijder - beschikbaar wordt, kan de efficiency van schaal in gekomen spel, wat kosten betekent worden verminderd.

De productie van PLA-bioplastics heeft weinig aan geen effect op voedselprijzen of beschikbaarheid. En het laat een ware recyclingsoptie, van installatie aan grond toe.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.