Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over PVC-DE KRIMPFOLIE KAN VERSCHILLENDE SOORTEN PRODUCTEN INPAKKEN
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

PVC-DE KRIMPFOLIE KAN VERSCHILLENDE SOORTEN PRODUCTEN INPAKKEN

2023-06-01

Het laatste nieuws van het bedrijf over PVC-DE KRIMPFOLIE KAN VERSCHILLENDE SOORTEN PRODUCTEN INPAKKEN

Pvc krimpt Drukfilm is gemakkelijk te breken wanneer druk. Het is niet de kwaliteit van pvc-krimpfolie. Het is een soort oplosmiddel in de speciale drukinkt van pvc wordt gebruikt pvc-film op te lossen, en het oplosmiddel heeft lage vluchtigheid die. Daarom als het speciaal is wanneer de oplosbare die inhoud van pvc in het oplosmiddel van de pvc-inkt wordt opgelost te groot is, wordt de pvc-krimpfolie opgelost en tijdens het drukproces gebroken.

 

Nochtans, als de drukinkt voor pvc niet wordt gebruikt, is de druksnelheid niet goed. De pvc-hitte - de inkrimpbare filmmachine kan de delen in een geheel assembleren en het is geschikt voor single-piece verpakking. Ten tweede, de pvc-hitte - de inkrimpbare film is dicht aan de oppervlakte van het pakket, zodat de mensen het gevoel van het plakken van de kleefstof hebben, glanzend makend het product mooier, kernachtig en, dat een wijze keus voor het verbeteren van het concurrentievermogen van het product is. Het belangrijke punt is dat pvc lage input en hoge output heeft, die is waarom vele handelaars het kiezen. Het hoog-dekkingsproduct verstrekt een oppervlakteschild dat een zeer lichte, beschutte oppervlakte rond het product vormt om stof te bereiken, olie, vochtigheid, water, en diefstal. Het is vooral belangrijk dat het samengeperste filmpakket de verpakte artikelen aan een gemiddelde kracht toelaat worden onderworpen die schade te verhinderen door ongelijke kracht wordt veroorzaakt, die niet mogelijk met traditionele verpakkingsmethodes is.

 

PVC Shrink Printing Film

Pvc krimpt Drukfilm

 

Pvc-de krimpfolie heeft de kenmerken van goede transparantie, goede hardheid, effectweerstand, corrosieweerstand en laag de transmissietarief van de waterdamp. Wanneer de film aan de overeenkomstige temperatuur wordt onderworpen, krimpt het en automatisch strak verpakt de goederen, daardoor bereikend de functie van het beschermen van de goederen, en ook het verhinderen van vochtigheid, schimmel, roest, verontreiniging, schade en diefstal. Het product heeft goede opslag en vervoersstabiliteit, en het het verpakkingsprocédé en materiaal zijn vrij eenvoudig, wat voor automatisch krimpt verpakking geschikt is.

 

Pvc-hitte - de inkrimpbare film kan voor verschillende types van producten worden verpakt. De Heavy metallen overschrijden niet de norm. De kenmerken zijn vrij lage inkrimpingstemperatuur en snelle hitteinkrimping. Over het algemeen, kunnen 80-120 graden uitstekende resultaten bereiken. Het product heeft hoge transparantie, polijst de duidelijkheid en hoog. Het onmiddellijke verwarmen en de gemakkelijke inkrimping zijn geschikt voor allerlei het krimpen machines. Zij worden wijd gebruikt in product verpakking met lage verpakkingsvereisten en lage kosten. Zoals: houten producten, ambachtgiften, kaarsen, brochures, drukwerk, elektronika en andere industrieën. Ook, kan het als pvc-Krimpfolie worden gebruikt voor de Verpakking van Plastic Flessen. Tegelijkertijd, kan het in diverse vlakke zakken, gebogen zakken, gevormde zakken en driehoekige zakken worden gemaakt. Het pakket wordt vastgemaakt, mooi en vlam - vertrager.

 

Als u ook een andere vragen nodig hebt om te raadplegen, voel vrij om de Krimpfoliefabrikant van Voedselpvc te contacteren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.