Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Krimp Koker
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Krimp Koker

2018-01-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Krimp Koker

KRIMP KOKER

 

 

Waarom het Gebruik krimpt Kokeretiketten?

Absoluut niets slaat grote Verkooppunt verpakking. Bovendien, slaat niets in de markt van vandaag het POS effect van groot krimpt het ontwerp van het kokeretiket.


Wat is een Shrink Kokeretiket?

Krimp kokeretiket is een 360 graadetiket dat anders als een hoesetiket dat vormpasvormen aan het pakket wordt bekend het voor wordt ontworpen. Het kan de volledige container of enkel het deel van het passen.
KRIMP KOKER
De Shinketiketten, krimpen Koker, Kokeretiketten, Omslagetiket


Wat zijn enkele voordelen aan het gebruiken van dit type van etiket?

Er zijn verscheidene voordelen met gecreeerd meer elke dag. Naar onze mening, hier zijn enkele beste:

1. Effect van Ontwerp


Veronderstel een helder gekleurd en prachtig ontworpen etiket dat is gekrompen om uw volledig pakket te passen en te behandelen. Er is geen vraag dat het uit de uniciteit van uw producttribune van uw concurrentie zal ontmoeten.
Bovendien, hebt u a lot more opties dan u met traditionele etiketten hebben om u een speciale blik te geven. Sommige voorbeelden die wij gebruiken vaak een matte glans kijken hebben geciteerd, gebruikend de technologie om een gezamenlijke verpakking te creëren krimp kokers, gebruikend folie, polijst de vlek en gebruikend UV metaalinkt.

2. Effect van Etiketinhoud


Aangezien uw etiket van de rekkoker nu uw volledige verpakking behandelt, hebt u overvloed van ruimte om eender welke informatie te verstrekken u nodig hebt.

3. Reusachtige Kostenbesparingen


De douane krimpt de aanbieding van kokeretiketten een rendabelere manier om een product te etiketteren en te verfraaien.
Bovendien, zijn er geen kosten voor platen met deze technologie wat betekent dat uw ontwerpveranderingen snel en kunnen meer economisch worden aangebracht. Wanneer u dit aan alle toevoegt krimpen andere dwarsbesparingen verbonden aan het produceren van digitaal koker u sparen zelfs nog meer.

4. De ontwerpveranderingen kunnen snel worden aangebracht


Één van de beste eigenschappen van krimpt kokertechnologie is dat de ontwerpveranderingen in een paar notulen kunnen worden aangebracht. Indien noodzakelijk, kunnen zij ook tijdens een persbewijs worden gemaakt en op de pers kort daarna worden in werking gesteld.

5. Lost Douane Verpakkingsproblemen op


Als u een uniek gevormd product hebt, de kansen u hebben geworsteld met zijn hoe te op het te drukken of het te etiketteren. Met krimp kokeretiketten, wordt dit probleem volledig geëlimineerd en zal aantrekkelijker het product maken kijken.

6. Het testen en één-Offs


Het is zeer gemakkelijk om een paar prototypen te creëren voor het testen en eenmalig.

7. 360 Graad Etikettering


Uw pakketontwerp wordt gezien vanuit elke mogelijke invalshoek.

8. De populaire Douane krimpt de Toepassingen van het Kokeretiket


Er zijn duizenden verschillende toepassingen die in bijna elk soort de industrie van pakketgoederen worden gebruikt. Hier zijn sommige van onze favorieten: schoonheidsproducten, farmaceutische producten, sportendranken, dranken, voedingsmiddelen, persoonlijke verzorgingproducten, cosmetischee producten en schoonmakende producten.

9. Kan Kokeretiketten wordt gebruikt voor Veiligheid krimpen?


Absoluut. Één van het grootste gebruik voor krimpt kokers is voor „stamper-duidelijke“ merken. Deze kunnen met waarschuwingsetiketten of het begeleiden een veiligheidsverbinding worden gedrukt. Als de verbinding met in elk geval wordt geknoeid, zult u kunnen onmiddellijk vertellen. Bovendien, kunnen de etiketten bij het openen worden geperforeerd. Dit soort etikettering is zwaar - gebruikt met farmaceutische producten zoals als voedsel en dranken zal.

10. Welke types van filmmateriaal wordt gebruikt om krimpen koker te ontwikkelen?


De materialen die wij zijn over het algemeen PLA, EPS, pvc, PETG, OPP of één of andere soort douanefilm hebben gebruikt die door de cliënt wordt gespecificeerd.
 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.