Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Kokers: maar wat pvc, OPS, PETG en PLA zijn?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Kokers: maar wat pvc, OPS, PETG en PLA zijn?

2018-01-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Kokers: maar wat pvc, OPS, PETG en PLA zijn?

Kokers: maar wat pvc, OPS, PETG en PLA zijn?

 

Als vermeld hoe de hitte - het inkrimpbare etiket was een zeer economische keus. De belangrijkste die materialen voor de film van de koker worden gebruikt zijn pvc, PETG, OPS en PLA. Als deze acroniemen om het even wat niet aan u betekenen, stel voor ik hebbend een blik bij de hieronder verklaringen.

 

Pvc (polyvinylchloride). Pvc is de tweede - het meeste gebruikt plastiek op de planeet, achter polyethyleen. Pvc-de film heeft goede krimpende kwaliteiten (over het algemeen tussen 40 en 65%), evenals het duidelijke en nauwkeurige teruggeven, naast zeer transparant het zijn.

 

PETG (polyethyleenterephthalate glycol). PETG is duurder dan pvc, maar het is de meest bestand film met het hoogste krimpende vermogen (tot 80%). Het heeft namelijk door zijn meerdere glanst en uitstekende transparantie gekenmerkt.

 

OPS (georiënteerd polystyreen). OPS is een lage dichtheidsfilm die een uitrekkend proces ondergaan wordt die uit het oriënteren van de vezels in een bepaalde richting bestaan, die de richting is waarin de hitte die zal voorkomen krimpen. OPS wordt vaak gebruikt voor containers die kunnen gemakkelijk worden samengeperst.

 

PLA (polylactic zuur). PLA heeft zeer goede krimpende kwaliteiten heeft nog meer berijpt kijkt dan andere types van film. Het is momenteel de milieuvriendelijkste film, zelfs als in de praktijk er sommige nadelen zijn. PLA kan worden bemest aangezien het van 100%-installatiemateriaal heeft gemaakt. Maar toch bemest niemand werkelijk dit type van materiaal op industriële schaal; zelfs niet onze buren van het Zuiden. Nochtans, aangezien het intrekkenproces bij lage temperaturen kan worden gedaan, zijn gebruik minder energie.

 

De diverse films elk hebben hun eigen specifieke componenten en kenmerken. Het kiezen van recht één vereist een strenge analyse van uw project, misschien zelfs afhankelijk van de milieuvoetafdruk die u wilt verlaten. Gelukkig, zal een eenvoudig overleg met onze deskundigen u toestaan om de juiste film te kiezen terwijl het overwegen van uw behoeften.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.