Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HET GEBRUIK VAN PVC-KRIMPFOLIE
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

HET GEBRUIK VAN PVC-KRIMPFOLIE

2023-09-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over HET GEBRUIK VAN PVC-KRIMPFOLIE

PVC krimpfilm wordt gemaakt door ethyleenhars met meer dan tien soorten hulpstoffen te mengen en vervolgens twee keer op te blazen.de krimp kan vrij worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, en het is zeer bruikbaar! veel gebruikt in de verpakking van verschillende goederen zoals wijn, voedsel, sportartikelen, desinfectie tafelgerei, elektronische apparaten, dagelijkse benodigdheden, ambachten,verzekeringsproductenDe vorm is levendiger en mooier en de verpakkingskwaliteit van het product is verbeterd.en het product is beschermd tegen stof en verspillingHet is momenteel een ideaal filmverpakkingsmateriaal.

 

Food PVC Shrink Film

 

PVC-krimpfilm voor levensmiddelen

 

Wat zijn de kenmerken van PVC krimpfilm?Leverancier van PVC-krimpfilm, zijn we ons zeer bewust van de eigenschappen van verschillende krimpfilms zoals PVC krimpfilm.

PVC-krimpfolie heeft de volgende zes voordelen:

1, mooi uiterlijk, dicht bij de goederen, dus het wordt ook wel body verpakking genoemd, geschikt voor een verscheidenheid van verschillende vormen van goederen verpakking;

2, goede bescherming, indien de binnenkant van de krimpverpakking wordt gecombineerd met de transportverpakking die op de buitenverpakking hangt, kan deze een goede betrouwbaarheid hebben;

3, goed schoonmaakbaar, speciaal geschikt voor precisieinstrumenten, verpakking van elektronische onderdelen met hoge precisie;

4, goede anti-diefstal, een verscheidenheid aan voedingsmiddelen kunnen worden verpakt samen met een grote krimpfilm om verlies te voorkomen, zodat er een specialePVC-krimpfilm voor levensmiddelen,

5, de stabiliteit is goed, de goederen vallen niet in de verpakkingsfilm;

6, PVC krimpfilm transparantie is goed, klanten kunnen direct de inhoud van het product te zien.

Aangezien de kenmerken van PVC-krimpfolie bekend zijn, is het niet moeilijk om het gebruik van PVC-krimpfolie te kennen.

Door gebruik te maken van een PVC-krimpfilm als decoratieve film is het mogelijk om in grote hoeveelheden een middendichtheidsplaat, een splijtplaat, een multiplex en een vezelplaat te gebruiken.de hoeveelheid gebruikte hout verminderenIn dit opzicht heeft PVC-krimpfilm een grote bijdrage geleverd aan de bescherming van het ecologische milieu.

De smelttemperatuur van PVC tijdens de verwerking is een zeer belangrijke procesparameter.De doorstromingskenmerken van PVC zijn vrij slecht en het procesbereik is beperkt.Met name PVC-materialen met een groot moleculair gewicht zijn moeilijk te verwerken (dit materiaal bevat meestal een smeermiddel om de stromingskenmerken te verbeteren),PVC-materialen met een klein moleculair gewicht worden over het algemeen gebruikt..

PVC-folie wordt over het algemeen geproduceerd door zowel blaasgiet- als gietprocessen.De geblazen polyethyleenfilm wordt geblazen uit de PE-deeltjes van de blaasvormmachine met een blaasvormmachineDe dikte van de gegoten polyethyleenfolie is gelijkmatig, maar wordt zelden gebruikt vanwege de hoge prijs.

PVC-materialen worden vaak toegevoegd met stabilisatoren, smeermiddelen, hulpverwerkingsmiddelen, kleurstoffen, slagmiddelen en andere additieven bij daadwerkelijk gebruik.Er kunnen verschillende harsen en formules worden gebruikt om warmteschrompbare folie met verschillende mechanische sterkte en functie te produceren.Het kan worden gebruikt voor binnenverpakkingen met een lage sterkte en een klein productgewicht, evenals voor mechanische producten voor containers die een hoge sterkte vereisen.Transportverpakkingen (buitenverpakkingen) voor materialen, enz., enPVC-krimpfilm voor automobielindustrie.

Als u geïnteresseerd bent in PVC krimpfilm, kunt u contact met ons opnemen en we zullen u graag helpen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.