Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De types van krimpen Kokers voor Product Verpakking
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

De types van krimpen Kokers voor Product Verpakking

2023-01-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over De types van krimpen Kokers voor Product Verpakking

De douane krimpt kokers is één van de populairste soorten product verpakking. Gebruiken krimpt koker want uw product verscheidene voordelen heeft:

●360 graadkunstwerk, dat uw promotie en het brandmerken kansen maximaliseert

●Flexibiliteit, met de capaciteit om met bijna om het even welke glas, plastiek of metaalcontainer in overeenstemming te zijn

●De capaciteit om veelvoudige punten als promotie of bulk verpakkend hulpmiddel samen te bundelen

Er zijn vier belangrijke soorten douanekoker verpakking. Het kennen van de verschillen tussen de vier types zal u helpen juiste voor uw projectdoelstellingen kiezen.

 

De norm krimpt Koker

GEDEELTELIJKE KOKERetiketten

De norm krimpt kokers behandelt gedeeltelijk de product verpakking, maar heeft geen stamper-duidelijke verbinding om GLB te behandelen. Deze kokers werken voor vrijwel om het even welk producttype en om het even welke die container van metaal, glas of plastiek wordt gemaakt en kunnen van gemiddelde lengte omvatten zippered perforatie voor gemakkelijk recycling. De douane krimpt kokeretiketten kan u be*sparen op pakhuiskosten helpen, in het bijzonder wanneer het over de etikettering van verschillende verscheidenheden van hetzelfde product komt. Bijvoorbeeld, eerder dan het pakhuis van verscheidene verschillende containers, de douane kokers toestaat u krimpt om enkel één type van container te huisvesten en verschillende etiketten toe te voegen zoals nodig.

 

Het volledig-lichaam krimpt Koker

VOLLEDIGE KOKERetiketten

Zoals de naam impliceert, krimpt het volledig-lichaam kokers omvat volledig de volledige oppervlakte van de product verpakking, met inbegrip van GLB. Dit leidt tot de kans voor ondernemingen om hun het brandmerken in volledige HD-stijl met levendig grafiek en kleurbeheer te demonstreren. De volledige kokeretiketten verstrekken een stamper-duidelijke verbinding voor de veiligheid van de consument en kunnen van gemiddelde lengte ook omvatten zippered perforatie voor gemakkelijk recycling en de vereenvoudigde verwijdering van krimpt kokerproduct verpakking.

 

Krimp Banden

STAMPER-DUIDELIJK HALSband

Het kleinste type van krimpt kokeretiket, krimpt het bandenwerk om een stamper-duidelijke verbinding rond GLB te creëren om klantenveiligheid te verzekeren die van aankoop, soms zippered perforatie gebruiken. De ondernemingen kunnen hun embleem, instructies zetten, of andere grafiek op gedrukte douane krimpt banden, die een extra het brandmerken mogelijkheid bieden.

 

Combinatie Verpakking

GEZAMENLIJKE VERPAKKINGSkokers

Combinatie de verpakking krimpt kokers toestaat u om verscheidene verschillende types van hetzelfde pakket samen te bundelen. Zij zijn voordelig voor het runnen van gezamenlijke verpakkingsbevorderingen of voor het laten van een klant sparen geld door massa in te kopen. Andere potentiële toepassingen omvatten het toevoegen van vrije steekproeven van producten, met inbegrip van de punten „van de bonusgift met aankoop“ of het bundelen van minder populaire punten van het pakhuis om hen sneller te verkopen.

 

VERWANT ARTIKEL: Druk - de gevoelige Etiketten, krimpen Kokers en Flexibele Verpakking: Wat is het Verschil?

Geen kwestie het type van koker u omhoog beëindigt gaand waarmee, is het essentieel u heeft het correcte materiaal om toe te passen krimpt aan uw product. In tegenstelling tot traditionele druk - de gevoelige etiketten die hebben een zelfklevende steun en toegepast op uw product via druk, kokeretiketten gebruiken geen kleefstof en zijn in plaats daarvan gekrompen op containers gebruikend mechanisch het krimpen materiaal zoals een hitte krimpen tunnel of stoomtunnel. Krimp het proces van de kokertoepassing kan vereisen significant eerlijke binnenshuis investering kost, zo vindend een mede-verpakker die zich in het van toepassing zijn specialiseert kokers is een andere optie krimp als u het krimpende proces wilt in plaats daarvan delocaliseren.

Wij verstrekken alle vier verschillende types van kokeretiketten krimpen, ons contacteren of vragen een vrij citaat voor uw volgende koker verpakkingsproject krimpt.

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.