Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Begrip van PETG-krimpfilm
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Begrip van PETG-krimpfilm

2024-02-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Begrip van PETG-krimpfilm

PETG krimpfilm, afkorting van polyethyleentereftalaatglycol, is een soort thermoplastisch polymeer dat veel wordt gebruikt in de verpakkingsindustrie.PETG krimpfilm is een populaire keuze voor verschillende verpakkingstoepassingenLaten we ingaan op de belangrijkste kenmerken, toepassingen enVoordelen van PETG krimpfilm.

 

1Materiële samenstelling

PETG-krimpfilm is gemaakt van PETG, een soort copolyester.De resulterende PETG heeft meer duidelijkheid, slagvastheid en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor toepassing van krimpfilms.

 

2Uitstekende transparantie en glans

Een van de opvallende kenmerken van PETG krimpfilm is de uitstekende transparantie en glans.het maakt het een ideale keuze voor detailhandel verpakkingen waar de presentatie van het product is cruciaalDe hoge glans van PETG-krimpfilm vergroot de visuele aantrekkingskracht van verpakte artikelen.

 

PETG Shrink Film

PETG-krimpfilm

 

3Uitstekende krimpprestaties.

PETG-krimpfilmDe verpakking van de verpakking is in overeenstemming met de vorm van de verpakking en zorgt voor een veilige en beschermende afdichting.De krimpbaarheid van PETG maakt het gemakkelijk om onregelmatige voorwerpen te verpakkenEen professionele en comfortabele pasvorm.

 

4Verscheidenheid in druk- en etikettering

De oppervlakte van PETG-krimpfilm biedt uitstekende drukbaarheid, waardoor levendige en hoogwaardige afbeeldingen kunnen worden gemaakt.of productinformatieDe film is geschikt voor verschillende druktechnieken en draagt bij aan een op maat gemaakte en visueel aantrekkelijke verpakking.

 

5. Weerstand tegen inslag en slijtage

PETG-krimpfilm biedt een goede weerstand tegen inslag en slijtage, waardoor de duurzaamheid van de verpakking wordt gewaarborgd tijdens de behandeling, het vervoer en de opslag.Deze eigenschap verbetert de algehele beschermende functie van de film, waardoor schade aan de verpakte artikelen wordt voorkomen.

 

PETG Shrink Film

PETG-krimpfilm

6. Milieuvriendelijke kenmerken

PETG wordt beschouwd als een milieuvriendelijker optie in vergelijking met sommige andere krimpfilmmaterialen.Het kiezen van PETG-krimpfilm sluit aan bij duurzaamheidsinitiatieven in de verpakkingsindustrie.

 

Vaak gestelde vragen (FAQ)

 

V: Voor welke toepassingen wordt PETG-krimpfilm meestal gebruikt?

A: PETG-krimpfilm wordt vaak gebruikt voor het verpakken van verschillende producten, waaronder voedingsmiddelen en dranken, cosmetica, elektronica en consumptiegoederen.De veelzijdigheid maakt het geschikt voor zowel individuele productverpakkingen als multipack bundeling.

 

V: Hoe wordt PETG-krimpfilm aangebracht?

A: PETG krimpfilm wordt meestal aangebracht met behulp van warmte.

 

V: Is PETG-krimpfilm geschikt voor voedselverpakkingen?

A: Ja, PETG-krimpfilm is goedgekeurd voor toepassingen in contact met levensmiddelen en voldoet aan de voorschriften inzake voedselveiligheid.

 

V: Kan PETG-krimpfilm gerecycled worden?

A: Ja, PETG is een recyclebaar materiaal dat kan worden gerecycled door middel van passende recyclingfaciliteiten, wat bijdraagt aan de duurzaamheidspogingen in de verpakkingsindustrie.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.