Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Unieke eigenschappen van PVC-warmte-krimpfilm
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Unieke eigenschappen van PVC-warmte-krimpfilm

2023-09-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Unieke eigenschappen van PVC-warmte-krimpfilm

PVC warmteKrimpfilmsHet is niet zo dat de kwaliteit van de PVC-krimpfilm niet goed is, maar dat een oplosmiddel dat wordt gebruikt in de speciale drukinkt voor PVC de PVC-film zal oplossen,en dit oplosmiddel heeft een lage volatiliteitHet oplosmiddelgehalte van PVC-inkt dat te veel oplosmiddel in PVC-inkt oplost, zal ertoe leiden dat de PVC-krimpfilm tijdens het drukproces oplost en wegrukt.indien geen PVC-specifieke drukinkt wordt gebruikt, is de drukvastheid niet goed.

 

PVC Shrink Films

 

PVC-krimpfilms

 

Warmteverkrimpbare folie wordt veel gebruikt voor het gehele pakket van aluminiumprofielverpakkingen, deuren en ramen, wijn, blikjes, mineraalwater, diverse dranken, kleding en andere producten.PVC-krimpfilmsDe bovenste laag van deze oppervlaktefolie is lak, het belangrijkste onderdeel in het midden is polyvinylchloride,en de onderste laag is een achterlaagklevingHet is een synthetisch materiaal dat geliefd, populair en veel gebruikt wordt in de wereld van vandaag. Onder de materialen die driedimensionale oppervlaktefilms kunnen produceren, is PVC het meest geschikte materiaal.Het wordt veel gebruikt in de bouwmaterialenindustrie en de verpakkingsindustrie vanwege de unieke eigenschappen van PVC (regendicht), brandwerend, antistatisch, gemakkelijk te vormen) en zijn lage input en hoge output.

 

Kenmerken van PVC-warmte-krimpfilm:

1. het product is glad, de dikte gelijkmatig, geen duidelijke vlekken, olievlekken, onzuiverheden of plooien;

2. Hoog thermisch krimpvermogen, de horizontale krimpvermogen is 48 ± 3%, en de verticale 12 ± 3% is dicht bij het product.

3. Goede flexibele prestaties. Nadat het pakket krimpen, zal het vallen van de hoogte van 1 meter van de verticale en horizontale richtingen op de betonnen vloer drie keer zonder barsten;

4Nadat de verpakking is verkleind, dient deze te worden bewaard onder een temperatuur van 30 °C zonder enige kleurverandering zoals verkleuring en verkleuring.

 

PVC krimpfilmetiketten maken deel uit van de etiketteringsmarkt en groeien momenteel snel.Dit is veel hoger dan het jaarlijkse groeipercentage van ongeveer 5% van de markt voor algemene etiketten.De kenmerken en de enorme ontwikkelingsperspectieven zijn een hoogtepunt geworden van de etiketdrukindustrie.De verwachting is dat de binnenlandse markt voor warmte-krimpfilm de komende vijf jaar met meer dan 20% zal groeien..

 

Vooral bij het afdrukken van PVC-krimpfilms is het erg belangrijk hoe de droogtemperatuur wordt beheerd.voor gewone op water en op oplosmiddel gebaseerde inkt, is de droogtemperatuur te hoog. , het materiaal wordt door warmte verkleind; als de temperatuur te laag is, wordt de inkt niet voldoende gedroogd, wat leidt tot problemen zoals hechting en vuilheid op het achteroppervlak,Dus het proces is nogal ingewikkeld en het afwijzingspercentage is hoog.Het laatste productieproces bestaat momenteel uit drie processen: het is gemaakt van polyethyleen en copolymerisatie van polypropyleen als grondstoffen, toegevoegd met additieven,en verwerkt door co-extrusie blaasgietDit proces verschilt van het traditionele omdat het slechte smelt eigenschappen heeft.Het dubbele film bubbelproces is gebaseerd op het principe van extruderen van grondstoffen van verschillende machines., co-extruderen van de matrijzen, afzuigen na het vormen en vervolgens verwarmen en rekken om het product te verkrijgen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.