Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over WAT ZIJN PLA-FILM MILIEUplastificeermiddelen?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

WAT ZIJN PLA-FILM MILIEUplastificeermiddelen?

2023-01-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over WAT ZIJN PLA-FILM MILIEUplastificeermiddelen?

Wat is PLA?

 

 

Polylactic zuur (PLA) is ecologische bioplastic die kan worden gebruikt om „groene“ materialen voor voedsel packaging.PLA te verkrijgen is een thermoplastisch polymeer met een temperatuur van de glasovergang van ongeveer 60°C. Bovendien heeft het de goede eigenschappen van de gasbarrière, is niet-toxisch, biologisch afbreekbaar, biocompatibel, en door het is niet-toxisch, biologisch afbreekbaar, biocompatibel goedgekeurd, en goedgekeurd door de V.S. Food and Drug Administration (FDA). Dientengevolge, wordt PLA beschouwd als een milieuvriendelijk alternatief voor HUISDIER.

 

PLA Film

 

PLA-Film

 

 

Eigenschappen van PLA

 

 

Mechanische Eigenschappen

 

Deze eigenschappen zijn belangrijk voor toepassingen in voedsel verpakking en als indicatoren van plasticization-veroorzaakte veranderingen vaak beschouwd. Dergelijke resultaten kunnen gemakkelijk worden waargenomen wanneer de plastificeermiddelen aan het polymeer worden toegevoegd, aangezien zij tussen de polymeerkettingen doordringen en de krachten verminderen die tot de algemene samenhang van het polymeer leiden.

 

Lage zuurstofdoordringbaarheid

 

De vermindering van dit bezit maakt het systeem geschikter voor voedsel verpakking.

 

Werkbaarheid

 

wegens zijn semi-crystalline structuur, PLA stelt een hoge smeltingsviscositeit tentoon, die het moeilijk maakt te verwerken. In het algemeen, alle die plastificeermiddelen worden gebruikt om de werkbaarheid van PLA te verbeteren, een resultaat dat door de goede mengbaarheid van de componenten kan worden verklaard.

 

De contacthoek van water

 

De toevoeging van plastificeermiddelen in PLA beïnvloedt de bevochtigbaarheid van het definitieve materiaal. Bijvoorbeeld, heeft zuivere PLA een hoogst hydrophobic oppervlakte, maar vaak helpt de aanwezigheid van plastificeermiddelen om zijn hydrophilicity te verhogen

Bijvoorbeeld, heeft zuivere PLA een hoogst hydrophobic oppervlakte, maar de aanwezigheid van plastificeermiddelen helpt gewoonlijk om zijn hydrophilicity te verhogen.

 

Transparantie

 

Een 0.5mm dikke film van PLA met volledige plastificeermiddelen handhaaft dezelfde goede transparantie zoals zuivere PLA.

 

 

Is PLA milieuvriendelijk?

 

 

PLA-de productie gebruikt 65% minder energie dan de productie van conventionele plastieken, 68% minder broeikasgassen, produceert en geen toxine bevat. Het kan ook milieuvriendelijk blijven als juiste de het Beëindigen-van-leven protocollen worden gevolgd.

PLA heeft vier gemeenschappelijke momenteel het Beëindigen-van-leven scenario's.

 

1. Recycling

 

Het schroot kan verontreinigende stoffen bevatten, maar PLA kan chemisch door thermische depolymerisatie of hydrolyse worden gerecycleerd om een monomeer te vormen dat dan in maagdelijke PLA kan worden gemaakt. PLA kan ook chemisch door een reactie van de esteruitwisseling worden gerecycleerd om methyllactaat te produceren.

 

2. Het bemesten

 

De industriële het bemesten voorwaarden staan voor chemische hydrolyse toe die door microbiële spijsvertering wordt gevolgd PLA te degraderen.

 

3. Verbranding

 

Het beëindigen-van-leven PLA kan worden verast, en PLA is brandbare 100%, zodat kan de schone energie uit het afval worden verkregen.

 

4. Stortplaats

 

Hoewel PLA stortplaatsen kan ingaan, is dit de minste milieuvriendelijke optie omdat het materiaal zeer langzaam bij omgevingstemperatuur degradeert.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.