Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?

2023-07-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?

PETG-krimpfolie (polyethyleentereftalaatglycol) is een type plastic folie dat veel wordt gebruikt voor verpakkingstoepassingen.Het biedt verschillende eigenschappen waardoor het een populaire keuze is in verschillende industrieën.Hieronder staan ​​de sleutelkenmerkenvan PETG-krimpfolie:

 

  • Transparantie:PETG-krimpfolie is zeer transparant, waardoor het product uitstekend zichtbaar is.Deze eigenschap is vooral voordelig voor retailverpakkingen, omdat klanten hierdoor het product binnenin kunnen zien zonder de verpakking te openen.De helderheid van PETG-film helpt de visuele aantrekkingskracht van verpakte artikelen te verbeteren.

 

  • Hhoge krimp:PETG-krimpfolie heeft een hoge krimpverhouding, wat betekent dat het zich bij verhitting nauw kan aanpassen aan de vorm van het product.Bij blootstelling aan hitte krimpt PETG-film gelijkmatig en uniform, wat resulteert in een knusse, beschermende omhulling rond het item.Deze eigenschap zorgt voor een professionele en fraaie uitstraling van het verpakte product.

 

  • Uitstekende bedrukbaarheid: PETG-krimpfolieis compatibel met verschillende afdrukmethoden, waaronder flexografisch, diepdruk en digitaal afdrukken.Hiermee kunnen levendige en hoogwaardige afbeeldingen, merkelementen en productinformatie rechtstreeks op de film worden afgedrukt.De uitstekende bedrukbaarheid van PETG-film helpt bij het creëren van opvallende en informatieve verpakkingsontwerpen.

PETG Shrink Film

PETG-krimpfolie

  • Goede scheurweerstand:PETG-krimpfolie vertoont een goede scheurweerstand, waardoor het duurzaam is en minder vatbaar voor beschadiging tijdens transport of hantering.De weerstand van de film tegen scheuren zorgt voor de integriteit van de verpakking, waardoor onbedoelde openingen of blootstelling van het product worden voorkomen.Deze eigenschap is vooral cruciaal voor producten met scherpe randen of hoeken.

 

  • Impact weerstand:PETG-krimpfolie biedt een goede slagvastheid en beschermt de verpakte artikelen tegen kleine stoten, stoten of vallen.Het vermogen van de film om schokken te absorberen helpt schade aan het product te voorkomen en de algehele kwaliteit te behouden.

 

  • Vochtbestendigheid:PETG-film heeft uitstekende vochtbestendige eigenschappen en fungeert als een barrière tegen vocht en het binnendringen van vocht.Deze eigenschap helpt de verpakte artikelen te beschermen tegen vochtgerelateerde problemen, zoals bederf, schimmelgroei of degradatie.PETG-krimpfolie wordt veel gebruikt voor het verpakken van voedsel, dranken en andere vochtgevoelige producten.

 

  • Chemische weerstand:PETG-krimpfolie is bestand tegen vele chemicaliën, waaronder oliën, vetten, oplosmiddelen en reinigingsmiddelen.Deze eigenschap zorgt ervoor dat de verpakte producten onaangetast blijven door externe stoffen, waardoor hun kwaliteit en integriteit behouden blijven.PETG-folie wordt vaak gebruikt voor het verpakken van chemische producten, cosmetica en artikelen voor persoonlijke verzorging.

    PETG Shrink Film

PETG-krimpfolie

  • Milieu vriendelijkheid:PETG-krimpfolie is recyclebaar en kan gemakkelijk worden geïdentificeerd in de recyclingstroom dankzij de harscode (PETG of #1).Het recyclen van PETG-folie vermindert de impact op het milieu en bevordert de duurzaamheid van verpakkingen.Bovendien wordt PETG als veiliger beschouwd dan sommige andere plastic films, omdat het geen bisfenol-A (BPA) of ftalaten bevat.

 

  • Veelzijdigheid:PETG-krimpfolie is veelzijdig en kan worden gebruikt voor het verpakken van een breed scala aan producten, waaronder flessen, blikken, dozen en diverse consumptiegoederen.Het vermogen om zich aan te passen aan onregelmatige vormen en maten maakt het geschikt voor het verpakken van artikelen met unieke geometrieën.PETG-krimpfolie kan in verschillende industrieën worden gebruikt, waaronder voedingsmiddelen en dranken, cosmetica, farmaceutica en huishoudelijke producten.

 

  • Hittebestendig:PETG-krimpfolie vertoont een goede hittebestendigheid, waardoor het bestand is tegen het krimpverpakkingsproces zonder voortijdig te vervormen of te smelten.PETG-folie heeft relatief lage temperaturen nodig om te krimpen, waardoor het compatibel is met een breed scala aan verpakkingsapparatuur.

 

Samenvattend biedt PETG-krimpfolie transparantie, hoge krimp, uitstekende bedrukbaarheid, scheurweerstand, slagvastheid, vochtbestendigheid, chemische weerstand, milieuvriendelijkheid, veelzijdigheid en hittebestendigheid.Deze eigenschappen maken het een aantrekkelijke keuze voor verpakkingstoepassingen, die productbescherming, visuele aantrekkingskracht en duurzaamheid bieden.

 

Voor meer informatie, alstublieftNeem contact met ons op.We zullen professionele antwoorden geven.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.