Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?

2023-07-10

Het laatste nieuws van het bedrijf over WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN PETG-KRIMPFOLIE?

PETG-de krimpfolie, die ook als polyethyleenterephthalate glycol-gewijzigde krimpfolie wordt bekend, is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat wijd in diverse industrieën wordt gebruikt. Het is een type van thermoplastische polymeerfilm met unieke eigenschappen die het voor om het verpakken toepassingen te krimpen geschikt maken. Hier is een uitvoerig overzicht van de eigenschappen van PETG-krimpfolie:

 

  • Transparantie: PETG-de krimpfolie biedt uitstekende duidelijkheid aan en transparantie, die duidelijk zichtbaar producten de toestaan om na te zijn krimpt het verpakken. Dit bezit is voordelig voor kleinhandels verpakkingstoepassingen aangezien het productpresentatie en zicht op opslagplanken verbetert.

 

  • Shrinkability: PETG-de krimpfolie heeft uitzonderlijke inkrimpingsmogelijkheden, betekenend kan het strak met de vorm van het product in overeenstemming zijn wanneer onderworpen aan hitte. Op het verwarmen, krimpt de film in zowel de longitudinale als transversale richtingen, die tot een behaaglijke en veilige omslag leiden rond het punt. Dit bezit zorgt ervoor dat het verpakte product strak wordt verzegeld, biedend bescherming tegen stof, vochtigheid, en het knoeien.

    PETG Shrink Film

PETG-Krimpfolie

  • Dimensionale Stabiliteit: PETG-de krimpfolie stelt uitstekende dimensionale stabiliteit tijdens het krimpende proces tentoon. Het handhaaft zijn originele vorm en grootte zonder bovenmatig het vervormen of het scheeftrekken. Dit bezit is essentieel voor het handhaven van de integriteit en de verschijning van het verpakte product.

 

  • De hoge Duidelijkheid en polijst: PETG-de krimpfolie heeft een hoge glans eindigen, gevend verpakte punten visueel het een beroep doen en de beroeps kijkt. De glanzende verschijning van de film verbetert de algemene esthetica van het product en kan voor marketing en het brandmerken doeleinden voordelig zijn.

 

  • Weerstand tegen Effect en Scheur: PETG-de krimpfolie is gekend voor zijn sterkte en duurzaamheid. Het heeft goede weerstand die tegen effect en scheur ervoor zorgen, dat de verpakte producten tijdens behandeling, vervoer, en opslag voldoende beschermd zijn.

     PETG Shrink Film

PETG-Krimpfolie

  • Chemische Weerstand: PETG-de krimpfolie heeft uitstekende weerstand tegen een brede waaier van chemische producten, met inbegrip van oliën, oplosmiddelen, en schoonmakende agenten. Dit bezit maakt het geschikt om producten te verpakken die in contact met diverse substanties tijdens hun levenscyclus kunnen komen.

 

  • Krimpvrije Kracht: PETG-de krimpfolie vereist vrij krimpvrije kracht om optimale het verpakken resultaten te bereiken. Deze krimpvrije kracht vermindert het risico om gevoelige of breekbare producten tijdens te beschadigen krimpt het verpakken proces.

 

  • FDA-Naleving: PETG-de krimpfolie wordt goedgekeurd door de V.S. Food and Drug Administration (FDA) voor direct contact met voedingsmiddelen. Het wordt beschouwd als veilig voor de verpakking van voedselpunten zonder het risico van verontreiniging.

 

  • Milieuoverwegingen: PETG-de krimpfolie is rekupereerbaar, bijdragend tot duurzaamheidsinspanningen. Het kan worden gerecycleerd en worden gebruikt om nieuwe plastic producten te produceren die, die afval verminderen en het milieu-effect minimaliseren.

 

  • Veelzijdigheid: PETG-de krimpfolie kan voor een brede waaier van toepassingen worden gebruikt, met inbegrip van verpakking van voedingsmiddelen, dranken, schoonheidsmiddelen, geneesmiddelen, elektronika, en diverse consumptiegoederen. Zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen maken het voor de verschillende industrieën en verpakkingsbehoeften geschikt.

 

  • Hoge Inkrimpingstemperatuur: PETG-de krimpfolie heeft een vrij hoge inkrimpingstemperatuur in vergelijking met andere krimpfoliematerialen. Het kan bij lagere temperaturen krimpen die, die het energieverbruik verminderen tijdens het krimpende proces en voor snellere verpakkingsproductie toestaan.

 

Samengevat, PETG-biedt de krimpfolie uitstekende transparantie, shrinkability, dimensionale stabiliteit, hoge glans, effectweerstand, scheurweerstand, chemische weerstand, krimpvrije kracht, FDA-naleving, recyclability, veelzijdigheid, en hoge inkrimpingstemperatuur aan. Deze eigenschappen maken tot het een aangewezen keus voor diverse verpakkingstoepassingen, die productbescherming, visueel beroep, en gemak bieden.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.