Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over WAT WORDT DE KRIMPFOLIE GEBRUIKT VOOR?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

WAT WORDT DE KRIMPFOLIE GEBRUIKT VOOR?

2023-01-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over WAT WORDT DE KRIMPFOLIE GEBRUIKT VOOR?

De krimpfolie is een plastic film die wordt gebruikt om punten te verpakken of te behandelen om hen te beschermen of hen voor detailhandel aantrekkelijker te maken. Het wordt genoemd „krimpfolie“ omdat het wanneer het wordt verwarmd krimpt, toestaand het om strak met de vorm van het punt in overeenstemming te zijn die worden verpakt. Het wordt algemeen gebruikt voor de verpakking van producten, in het bijzonder voor de verpakking van punten die onregelmatig gevormd zijn of die veilig moeten worden verzegeld. De krimpfolie wordt ook gebruikt in een verscheidenheid van industriële en commerciële toepassingen, zoals het samenbundelen van punten, het behandelen van pallets, en het beschermen van producten tijdens opslag of vervoer.

 

Shrink Film

 

Sommige gemeenschappelijk gebruik van krimpfolie omvat:

 

 

Industriële en commerciële toepassingen

 

De krimpfolie wordt gebruikt in een verscheidenheid van industriële en commerciële toepassingen, met inbegrip van het behandelen van machines, materiaal, en andere grote punten om hen tegen de elementen of tijdens vervoer te beschermen.

 

Landbouwtoepassingen

 

De krimpfolie wordt gebruikt om serres, gewassen, en andere landbouwproducten te behandelen om hen tegen de elementen en het ongedierte te beschermen.

 

Bouwtoepassingen

 

De krimpfolie wordt gebruikt om bouwmaterialen, zoals isolatie en drywall te behandelen en te beschermen, tijdens bouw.

 

Mariene toepassingen

 

De krimpfolie wordt gebruikt om boten, jachten, en andere mariene schepen te behandelen en te beschermen tijdens vervoer en opslag.

Verpakking: De krimpfolie wordt vaak gebruikt aan pakketproducten voor het verschepen of opslag. Het kan helpen om de producten tegen stof, vochtigheid, en schade tijdens vervoer te beschermen.

 

Kleinhandels Verpakking

 

De krimpfolie wordt ook gebruikt aan pakketproducten voor detailhandel, vooral producten die stamper-duidelijke verpakking vereisen. Wanneer de krimpfolie wordt verwarmd en rond het product gekrompen, wordt het moeilijk om te openen of te verwijderen zonder de film te beschadigen. Het wordt vaak gebruikt aan pakket en vertonings kleinhandelsproducten, zoals boeken, DVDs, en andere punten.

 

Het bundelen

 

De krimpfolie kan aan bundel veelvoudige punten samen voor verkoop of opslag worden gebruikt. Dit kan voor producten vooral nuttig zijn die in reeksen of uitrustingen worden verkocht.

 

Etikettering

 

De krimpfolie kan met tekst of grafiek worden gedrukt, die tot het maken een nuttig hulpmiddel om producten te etiketteren en te brandmerken.

 

Bescherming

 

De krimpfolie kan worden gebruikt om punten tegen elementen of andere soorten schade te beschermen. Bijvoorbeeld, kan het worden gebruikt om openluchtmeubilair of materiaal tijdens buiten het seizoen te behandelen om het tegen regen en sneeuw te beschermen.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.