Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat is het Materiaal van het Etiket van de Drankfles?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-027-83991169
Contact opnemen

Wat is het Materiaal van het Etiket van de Drankfles?

2023-02-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is het Materiaal van het Etiket van de Drankfles?

De voedselindustrie ontwikkelt snel, vooral dranken. Met de snelle ontwikkeling van de drankmarkt, worden de etiketten van de hittekrimpfolie voor drankflessen natuurlijk heter en heter. Vandaag zal HYF hitte-krimpt filmetiketten voor iedereen analyseren.

 

De hittekrimpfolie etiketteert algemeen gebruikte materialen.

 

I. pvc (polyvinylchloride)

 

Pvc-de krimpfolie heeft goede transparantie, hoog inkrimpingstarief, gemakkelijk te scheuren, horizontaal inkrimpingstarief van 90%, longitudinaal inkrimpingstarief van 8%, het gebruik van lagere kosten, sterkte met grote trekspanning, de waaier van de temperatuurinkrimping, zijn de hittebronbehoeften niet hoog, is de belangrijkste bron van de verwerkingshitte hete lucht, infrared of een combinatie twee. De krimpfolie is slechte milieubescherming, moeilijker te recycleren, zal branden giftig gas produceren, is niet bevorderlijk voor milieubescherming, in Europa, is Japan verboden. In China, omdat de milieu-eisen niet zeer hoog zijn, is pvc nog het belangrijkste materiaal op het gebied van de etiketten van de hittekrimpfolie.

 

HYF PVC SHRINK FILM

HYF-DE KRIMPFOLIE VAN PVC

 

II. PET-folie (polyester)

 

De PET-folie is internationaal - het erkende milieuvriendelijke materiaal van de hittekrimpfolie, en pvc-de hittekrimpfolie zijn zeer gelijkaardig aan de prestaties van de huidige geavanceerde unidirectionele krimpfolie. Zijn horizontaal inkrimpingstarief van 75%, longitudinaal inkrimpingstarief van minder dan milieuvriendelijke 3%, en niet-toxisch, is het ideale materiaal om pvc vandaag te vervangen.

 

III. PETG (gewijzigde polyester)

 

PETG-de film is milieuvriendelijk, met een inkrimpingstarief van tot 78% en de capaciteit om het inkrimpingstarief pre-aan te passen, en wijd met ingestemd.

 

HYF PETG SHRINK FILM

DE KRIMPFOLIE VAN HYF PETG

 

IV. PE (polyethyleen)

 

PE wordt gezien als niet-toxische materieel, vooral geschikt voor voedsel, geneesmiddel, drank en andere industrieën van goederenetiketten. Het kan in hoogst transparante, goede verwerkingsprestaties, hitte met hoge weerstand worden gemaakt, milieuvriendelijke - inkrimpbare filmetiketten, maar wegens zijn zeer stabiele prestaties, is de geschiktheid tot drukken slecht en moet behandelde oppervlakte zijn. Dit beperkt in zekere mate zijn toepassing.

 

V. OPP

 

OPP-de film heeft een laag inkrimpingstarief, krimpt zijn hoofdtoepassing op het gebied van hoesetiketten, terwijl goede zeer concurrerende kwaliteit en lage prijs.

 

De etiketten van de hittekrimpfolie zijn gedrukt met inkt op krimpen materiaal, en wanneer verpakking, moet u slechts het etiket aan ongeveer 70 graden van Celsius verwarmen, en het etiket van de hittekrimpfolie zal snel krimpen en zal strak met de drankfles passen. De reden waarom de etiketten van de hittekrimpfolie onder gebruikers zo populair zijn is dat etiketten kan met vele mooie patronen worden gedrukt en kan goede marketing hebben krimpt.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Krimpfoliebroodjes Auteursrecht © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Alle rechten voorbehoudena.